stangret Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Wystąpił niewybaczalny błąd.Przed chwilą mnie skorygowano. Data imprezy 4-5. 10. 2008Jeśli moderator może poprawić to będę bardzo wdzięczny.Jeszcze raz przepraszam.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Gratuluję - jeśli mam być szczery to nie spodziewałem się że uda się coś takiego zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Jak wygląda sprawa noclegu - owszem, każdy może sobie coś znaleźć na własną rękę, ale jeśli ORGANIZATOR coś zaproponuje to będzie można jeszcze lepiej wykorzystać wspólnie spędzony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Panowie. Warunki nie będą komfortowe.Dyrektor szkoły udostępni prawdopodobnie salę gimnastyczną a ja postaram się o jakieś materace. Niestety śpiwory i karimaty będą niezbędne. Nie pierwszy raz zresztą.Ciągle pracujemy nad jak najlepszym zapleczem dla Wszystkich. Zrobimy co w naszej mocy.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 To ja z dziewczyną jesteśmy chętni, tylko pytanie, czy są jakieś koszta, jak tak to ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Wpisowego nie ma, kosztów podróży nie zwracamy, śpimy jak chcemy (lewy bok prawy bok) ale pod dachem.Zrobimy co w naszej mocy aby zapewnić jakąś miskę, ale trzeba się liczyć z nieuniknionymi kosztami wyżywienia i browarka.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MONASTYR Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Witam.Ciesze się iż imprezka dochodzi do skutku.Co do spania to ja mogę spać nawet pod drzewkiem byle uczestniczy w tak wspaniałej imprezie.Ciesze się również iż wszystko co zostanie znalezione zostanie przekazane do Pałacyku w Chroberzy.Pozdrowienia dla organizatorów. Hetman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Rejestrujemy się dopiero na miejscu, czy wcześniej zgłaszamy chęć przyjazdu aby Organizator miał jako takie pojęcie o ilości chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Proszę o zgłoszenia abyśmy mieli obraz co do ewentualnej ilości uczestników.Rejestracja właściwa nastąpi na miejscu.Proszę o deklarowanie noclegu.Proszę moderatora o poprawienie daty imprezy. 4 - 5. 10. 2005Z góry dziękujepozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 widze ze fajna imprezka sie szykuje.ja tez aie pisze ze swoja narzeczona i kilkoma znajomymi.o nocleg sie nie martwie bo mam pare kilometreow do domu.wkoncu bedziemy mieli okazje sie poznac kol.stangret:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2008 No i gitara. Więcej informacji podam w połowie tygodnia kiedy będę miał więcej ciekawostek.Szykuje się wielka niespodzianka, ale na razie nie zdradzę.Proszę moda o poprawę postu. Wyśłałem maila. Dzięki.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Po wielu prośbach do moderatorów jestem dla nich pełen podziwu. Dziękuję patroni forum.Reagujecie w sytuacjach niewygodnych błyskawicznie.Tym razem niestety dostałem chyba karę. OK.pozdrawiam stangretps. niestety sprawa była dosyć poważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Wszystko fajnie, ino czemu tak daleko??? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Święty82. Jakie daleko?Ja z kolegą dymamy 1500 km aby uleczyć myśli co niektórym a Ty marudzisz. Weż się w garść i dawaj. Potem możesz żałować.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Z uwagi na możliwość wprowadzenia w błąd chętnych do wzięcia udziału w Pikniku poprzez błędne daty Zamykam wątek i zapraszam do poprawionego i zmienionego w tym samym dziale.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.