stangret Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Wystąpił niewybaczalny błąd.Przed chwilą mnie skorygowano. Data imprezy 4-5. 10. 2008Jeśli moderator może poprawić to będę bardzo wdzięczny.Jeszcze raz przepraszam.pozdrawiamstangret
meteor1 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Gratuluję - jeśli mam być szczery to nie spodziewałem się że uda się coś takiego zorganizować
meteor1 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Jak wygląda sprawa noclegu - owszem, każdy może sobie coś znaleźć na własną rękę, ale jeśli ORGANIZATOR coś zaproponuje to będzie można jeszcze lepiej wykorzystać wspólnie spędzony czas.
stangret Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Panowie. Warunki nie będą komfortowe.Dyrektor szkoły udostępni prawdopodobnie salę gimnastyczną a ja postaram się o jakieś materace. Niestety śpiwory i karimaty będą niezbędne. Nie pierwszy raz zresztą.Ciągle pracujemy nad jak najlepszym zapleczem dla Wszystkich. Zrobimy co w naszej mocy.pozdrawiamstangret
ja20 Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 To ja z dziewczyną jesteśmy chętni, tylko pytanie, czy są jakieś koszta, jak tak to ile?
stangret Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Wpisowego nie ma, kosztów podróży nie zwracamy, śpimy jak chcemy (lewy bok prawy bok) ale pod dachem.Zrobimy co w naszej mocy aby zapewnić jakąś miskę, ale trzeba się liczyć z nieuniknionymi kosztami wyżywienia i browarka.pozdrawiamstangret
MONASTYR Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Witam.Ciesze się iż imprezka dochodzi do skutku.Co do spania to ja mogę spać nawet pod drzewkiem byle uczestniczy w tak wspaniałej imprezie.Ciesze się również iż wszystko co zostanie znalezione zostanie przekazane do Pałacyku w Chroberzy.Pozdrowienia dla organizatorów. Hetman
meteor1 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Rejestrujemy się dopiero na miejscu, czy wcześniej zgłaszamy chęć przyjazdu aby Organizator miał jako takie pojęcie o ilości chętnych?
stangret Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 Proszę o zgłoszenia abyśmy mieli obraz co do ewentualnej ilości uczestników.Rejestracja właściwa nastąpi na miejscu.Proszę o deklarowanie noclegu.Proszę moderatora o poprawienie daty imprezy. 4 - 5. 10. 2005Z góry dziękujepozdrawiamstangret
MOZIX29 Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 widze ze fajna imprezka sie szykuje.ja tez aie pisze ze swoja narzeczona i kilkoma znajomymi.o nocleg sie nie martwie bo mam pare kilometreow do domu.wkoncu bedziemy mieli okazje sie poznac kol.stangret:)pozdrawiam
stangret Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Napisano 11 Wrzesień 2008 No i gitara. Więcej informacji podam w połowie tygodnia kiedy będę miał więcej ciekawostek.Szykuje się wielka niespodzianka, ale na razie nie zdradzę.Proszę moda o poprawę postu. Wyśłałem maila. Dzięki.pozdrawiamstangret
stangret Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Napisano 11 Wrzesień 2008 Po wielu prośbach do moderatorów jestem dla nich pełen podziwu. Dziękuję patroni forum.Reagujecie w sytuacjach niewygodnych błyskawicznie.Tym razem niestety dostałem chyba karę. OK.pozdrawiam stangretps. niestety sprawa była dosyć poważna
Swiety82 Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 Wszystko fajnie, ino czemu tak daleko??? :(
stangret Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 Święty82. Jakie daleko?Ja z kolegą dymamy 1500 km aby uleczyć myśli co niektórym a Ty marudzisz. Weż się w garść i dawaj. Potem możesz żałować.pozdrawiamstangret
stangret Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 Z uwagi na możliwość wprowadzenia w błąd chętnych do wzięcia udziału w Pikniku poprzez błędne daty Zamykam wątek i zapraszam do poprawionego i zmienionego w tym samym dziale.pozdrawiamstangret
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.