1000WATT Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZESIEK2240 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Taką kanę wytargałem z okopu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZESIEK2240 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Skrzynaczka amunicyjna i 2 puszki z maskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZESIEK2240 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 takie pudełeczko ebonitowe z okopu(tabletki jakies czy cos)bo jest w galeri razem maskami p-gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 odkarzalnik do maski.Choczilem swego czasu w rejonie Olobok i Niesulice.Trafilismy tam z bracholem okop zawalony niemieckin oporzadzeniem.na odcinku okolo 200 m lezalo doslownie wszystko.Prawdopodobnie rejon kapitulacji niemcow.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beegos Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Eee w samej Zielonej Górze i bezpośredniej okolicy to militarki w glebie raczej nie ma. Miasto zostało poddane Rosjanom i nie było na jego terenie z tego co mi wiadomo w ogóle walk - dzięki temu udało zachować się jego przedwojenny charakter. Wykrywki nie posiadam, nie jestem eksploratorem ale atywnie ślędzę to forum na zasadzie ciekawości. W Zielonej wyciągnąłem z ziemii przez przypadek (podczas robót kanalizacyjnych) butelkę opisaną:C.WennrichBiergrosshandlungGrunberg'/Schl.Chciałem się czegokolwiek dowiedzieć o C.Wennrichu i jego hurtowni piwa, ale zielonogorskie muzeum ma takie tematy głęboko w pompce i nie raczyło mi nawet odpowiedzieć spieprzaj dziadu" na zapytanie jakie do nich skierowałem. Cóż, to jest Polska właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Efekt wyprawy na grzyby-kapsel leżał dosłownie na ziemi przy resztkach fundamentów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Witam, wczoraj korzystając z okazji przespacerowałem się momencik w okolicach lotniska w Gubinie efekt nie porażający ale jak na krótką chwile nie jest źle :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZESIEK2240 Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Monetki,części masek p-gaz jakiś medalion i klamerkiPozdrawiam poszukiwaczy z lubuskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 A tak przy okazji to chłopaki z okolic Zielonej Góry mogli by zakopywać po sobie dziury...oczywiście ci z Gubina też, bo o te rejony mi się rozchodzi. Ostatnio znowu jakiś poszukiwawczy sezonowy wysyp się zrobił, ale już nie zasyp. A potem wszyscy zdziwieni, że farfocle się czepiają, i będą się czepiać do puki na prostej drodze będzie się można na ryj wyłożyć bo ktoś nie raczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 grzes mam tableteczki w idealnym stanie :) takie same pozatym kuleje zielona a co do dolkow to masz racje festung bo czasami az szlak trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 A tam Szajka gadasz,że kuleje:) Patrzajta jaką gablotą dzisiaj do domu wróciłem ;) Pozdrówki Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZESIEK2240 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Witam chyba ostatni wypadzik tego roku przyniósł mi wiele radości.Trochę łusek których nie wstawiam wyszło,monetki z PRL i taki sygnecik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZESIEK2240 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.