Skocz do zawartości

allegro

płomyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
koledzy zauwazylem ostatnio jak z allegro sa usuwane aukcje np mausera oczywiscie z wiadomych przyczyn , czy ma ktos jakies informacje co allegro w takim przypadku robi z takim delikwentem czy oprocz zawieszenia kąta daja zawiadomienie do policji o zlamaniu prawa??? znacie jakies przypadki a co z tymi co licytowali daną aukcje zawsze jestem ciekaw a zadnych info nieznalazlem na ten temat .pozdro
Napisano
policja sledzi takie aukcje,wiec jesli miales z tym doczynienia to mozesz spodziewac sie wizyty smutnych panow o 6 rano

http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=168755#168954
Napisano
hahha co wy gadacie ,,,, hiihih pytam z ciekawosci co sie dzieje z takimi delikwentami bo bylem ciekaw , a oleju w głowie mam wiec mi takie spotkanie niegrozi.
Napisano
Ostatnia głośna aukcja z mauserem została u mnie umieszczona z ciekawości w Obserwowanych" i jak ją zdjęci to mi wyświetliło: Aukcja zakończona, cena końcowa czterysta parę złociszy więc sam nie wiem o co chodzi... Pewnie ją wycięli jak stanęło na tej kwocie, a może poszła???
Napisano
Nie dobudzili,powiadasz... A mnie budzili na komórkę, na telefon stacjonarny, dzwoniąc dzwonkiem i łomocąc (nie wiem czy kolbami...) do drzwi.....

Jednocześnie......

Smutni panowie bardzo nieuprzejmi i uparci są ;)
Napisano
nie ma strachu ja sam sprzedawałem wykopki Mausery i mosy ale oczywiście zeżarte przez rdze i żadna policja do mnie się nawet nie pofatygowała wiec proszę nie opowiadać bajek o 6 rano, co innego niewypały czy jakieś granaty ja tego nie ruszam ani nie kopie i mam spokój.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie