mordex Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 Prosze o Id Orzełka prosze o wszelkie nawet te najmniejsze informacje, jakie oddzialy takiego orzełka posiadaly ? ... itp... Dzieki
mordex Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 i nikt nie zasugeruje jeszcze gdzie byl umiejscowiony ten orzelek :) ???
8total4 Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 na wieku patrontaszy albo na którmyś z pasków np do chlebaka czy właśnie od ładownicy.zarypczasty.gratulacje, nieczęste trafienie!zdrów!
mordex Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 Prosze o Id Orzełka prosze o wszelkie nawet te najmniejsze informacje, jakie oddzialy takiego orzełka posiadaly ? ... itp... Dzieki
mordex Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 Druga strona widac ze gdzies byl mocowany ten orzełek,,, moje skojarzenie do pruskiego Hełmu ? :)
martian. Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 Fryderyk Wilhelm II po monogramie. Fajne na pikę za małe.
mordex Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 dzieku martian za okreslenie czasu orzełka :) wiec moze jeszcze jak on byl wkorzystywany?
martian. Napisano 26 Sierpień 2008 Napisano 26 Sierpień 2008 Napisałem prawdopodobnie jakaś nabijka na skórzany element np ładownicę. Ale tego nie wiem, być może na mundur. Może jeszcze ktoś się wypowie.
Pytanie
mordex
Prosze o Id Orzełka prosze o wszelkie nawet te najmniejsze informacje, jakie oddzialy takiego orzełka posiadaly ? ... itp... Dzieki
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.