icyk Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2008 Thomson z piasku wyciągnięty a zdjęcie troszke puźniej robione bo się coś innego obok kopało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 Takie ściemy to możesz sobie wsadzić-wiesz gdzie.Przeciez widze ze on nie jest wyjęty z gleby.Na moje oko jest to helm z jakiegos gospodarstwa.Na nim nie ma nawet ani jednego bąbla rdzy.Pzdr ThomsonPS: Mnie nie oszukasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
icyk Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2008 to co wrużka mi go wrzuciła jak kopałem sam go zem wyciągnął z piachu a jak tam sie znalazł to mnie nie obchodzi a ty thomson jak nie widziałeś jak go wykopałem to nie opowiadaj głupot na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Glupoty to ty walisz. Nie lepiej bylo juz powiedziec ze dostales go od jakiegos rolnika.Tylko odrazy scieme walisz ze wykopany!Przeciez on jest bez grama rdzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
icyk Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2008 To morze go rolnik tam jaki wyniósł. Głęboko nie był. No nie powiem że twoje twierdzenie jest sprzeczne że to był jakiego rolnika czy jak tam mówisz, las jest zaraz koło wioski a to było nia piaszczystym brzegu zaraz obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Icyk jak Masz zamiar się tu rozpisywac , to Napisz to sobie najpierw w Wordzie z włączoną funkcją poprawiania byków ortograficznych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 To jest przybornik do kbk ak 47 jest to starsz wersja ponieważ łyżka do nastawiania sczerbinki jest zaokrąglona a i brakuje jeszcze jednej rzeczy szpica. ;p mam taki sam tylko ze nowszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Dla mnie tez srednio na glebe one wygladaja... fanty raczej jakby gnily 20 lat pod chmurką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech82 Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Nie znam się na tym dokładnie bo też nie dawno zaczynałem. Ale jak na moje oko to tylko podkowa wygląda jak prosto z ziemi a reszta jakaś za czysta. Ten zamek na początku wygląda jak po kilku godzinach czyszczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Wszystkie te fanty to wielka sciema. Szkoda mi Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Powiedz Icyk prawde i tyle.Bedzie wiekszy szacunek dla Ciebie ,niż jak będziesz szedł w zaparte.Troszkę już kopię i nie są to fotki zrobione w minutę po wyjęciu z dołka.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
icyk Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Jestescie prze chu..... dobra przyznaje sie do tego hełmu ruskiego i do komory ale reszta to wykopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
icyk Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2008 ale z was detektywi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 i nie mozna bylo tak od razu... reszta tez wykopki tyle ze oczyszczone :P no moze nie liczac tego wyciora" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Po dłuzszym moim niebycie usiadłem ,przeczytałem ...i w koncu sie usmiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.