Skocz do zawartości

Tu bedę przedstawiał swoje znaleziska Madie in ICYK "

icyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Takie ściemy to możesz sobie wsadzić-wiesz gdzie.Przeciez widze ze on nie jest wyjęty z gleby.Na moje oko jest to helm z jakiegos gospodarstwa.Na nim nie ma nawet ani jednego bąbla rdzy.

Pzdr Thomson

PS: Mnie nie oszukasz ;)
Napisano
to co wrużka mi go wrzuciła jak kopałem sam go zem wyciągnął z piachu a jak tam sie znalazł to mnie nie obchodzi a ty thomson jak nie widziałeś jak go wykopałem to nie opowiadaj głupot na forum
Napisano
Glupoty to ty walisz. Nie lepiej bylo juz powiedziec ze dostales go od jakiegos rolnika.Tylko odrazy scieme walisz ze wykopany!Przeciez on jest bez grama rdzy.
Napisano
To morze go rolnik tam jaki wyniósł. Głęboko nie był. No nie powiem że twoje twierdzenie jest sprzeczne że to był jakiego rolnika czy jak tam mówisz, las jest zaraz koło wioski a to było nia piaszczystym brzegu zaraz obok
Napisano
Icyk jak Masz zamiar się tu rozpisywac , to Napisz to sobie najpierw w Wordzie z włączoną funkcją poprawiania byków ortograficznych....
Napisano
To jest przybornik do kbk ak 47 jest to starsz wersja ponieważ łyżka do nastawiania sczerbinki jest zaokrąglona a i brakuje jeszcze jednej rzeczy szpica. ;p mam taki sam tylko ze nowszy.
Napisano
Nie znam się na tym dokładnie bo też nie dawno zaczynałem. Ale jak na moje oko to tylko podkowa wygląda jak prosto z ziemi a reszta jakaś za czysta. Ten zamek na początku wygląda jak po kilku godzinach czyszczenia...
Napisano
Powiedz Icyk prawde i tyle.Bedzie wiekszy szacunek dla Ciebie ,niż jak będziesz szedł w zaparte.Troszkę już kopię i nie są to fotki zrobione w minutę po wyjęciu z dołka.pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie