Skocz do zawartości

obrona Nowogrodu 24.08.08

blo39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
no fajnie,fajnie,Henio widzę pojawia się na fotkach ale siebie nie mogę namierzyc,w takim razie może cóś później dorzucę od siebie.
pozdrawiam.
ps.w przyszłości trzeba lepiej dopracowac nasze role,bo pozostał pewien niedosyt.
Stasiek-Sokół 1000.

Maskot5pu mam nadzieje ze schronik znajdzie swoje miejsce w izbie.Dziekuje za wspanialą rekonstrukcję .Dużo wspaniałych efektow pirotechnicznych. Szkoda ze nie było wiecej.Mam taką małą uwage .Czy w przyszlych rekonstrukcjach mozna spowodowac aby schron aktywniej uczestniczyl w akcji? Chodzi mi oto aby imitowac odłosy strzałów ckm z schronu np. puszczajac odgłosy z taśmy które sprawią że schron będzie żył, uczestniczył w akcji .Brakowało mi tego.

malpa niestety znowu przez naszą łatwowierność nie było broni automatycznej ,cóż ja mam ci powiedzieć siedziałem z Michałem w schronie i wystrzelaliśmy ponad 120 sztuk amo ale niestety efektu nie było jak trzeba .miało być inaczej.następnym razem będzie lepiej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie