Klemens Forel Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=49505 tu tez mozna galerie zerknąć.Do wszystkich oszczeniowych ;)"Nie dopilnowałem ubrania kierowcy samochodu wiec prosze nie krytykować!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziękuje- ForelPs zawsze zdarzy sie jakis szczegól Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Nasz grupowy Rambo" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Nasz grupowy Rambo" wysadzi wszystko i pojedzie wszystkim .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Premiera rekonstruktorska Henryka i Staśka na Sokołach 1000.Ten tandem z Fiatem robi wrazenie.Jeszcze raz Wam serdecznie dziekuje za udział! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armata Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Uwaga Forrel atakuje,nie wyglądasz na pacyfistę, dotychczas tylko MacGaiwer(czy jak to się pisze)Robo stwirdził że wyglądam jak diabeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KWINTO Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 no fajnie,fajnie,Henio widzę pojawia się na fotkach ale siebie nie mogę namierzyc,w takim razie może cóś później dorzucę od siebie.pozdrawiam.ps.w przyszłości trzeba lepiej dopracowac nasze role,bo pozostał pewien niedosyt.Stasiek-Sokół 1000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Maskot5pu mam nadzieje ze schronik znajdzie swoje miejsce w izbie.Dziekuje za wspanialą rekonstrukcję .Dużo wspaniałych efektow pirotechnicznych. Szkoda ze nie było wiecej.Mam taką małą uwage .Czy w przyszlych rekonstrukcjach mozna spowodowac aby schron aktywniej uczestniczyl w akcji? Chodzi mi oto aby imitowac odłosy strzałów ckm z schronu np. puszczajac odgłosy z taśmy które sprawią że schron będzie żył, uczestniczył w akcji .Brakowało mi tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 malpa niestety znowu przez naszą łatwowierność nie było broni automatycznej ,cóż ja mam ci powiedzieć siedziałem z Michałem w schronie i wystrzelaliśmy ponad 120 sztuk amo ale niestety efektu nie było jak trzeba .miało być inaczej.następnym razem będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Na niektórych fotkach widać pieknie wykonany schronik ziemno-drewniany. Macie więcej fotek ? Aż miło spojrzeć ... ;) Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Bolas mam go jeszcze w trakcie budowy mogę dać fotę zrobioną od środka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 nawet był telewizor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art234 Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Gratuluje udanej rekonstrukcji...jednakże Ci Panowie chyba sie zapędzili z tymi bagnetami...trochę czasem trzeba pomyśleć...przed http://www.odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum22/1_copy983.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 art234 to była służba wartownicza wiec mieli zalozone bagnety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Konwojowanie aresztantów to raczej zawsze z bagnetami.akcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Nie było tu walki, więc nie było zagrożenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok40 Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 Wielokrotnie przećwiczona scena-prawie teatralna ze ściśle określoną małą liczbą uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 tutaj masz Bolas lewy wlocik w schronik ziemno-drewniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 tu masz tył schronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 pozdrowienia dla nowo narodzonego rekonstruktora z Tomaszowa od koli ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Z tego co widzę , to pierwszorzędna impreza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 kilka zdobycznych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 brava dla obsługi paka z Tomaszowa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 polakko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 zdobywanie schronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.