ODZYSK77 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODZYSK77 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 22 Sierpień 2008 Share Napisano 22 Sierpień 2008 Gratuluję Kolego, widzę, że wracasz do zdrowia, to cieszy! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODZYSK77 Napisano 22 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2008 hehe Witaj Hary Dz. Wracam do zdrowia, jak najbardziej, wręcz czuję się coraz lepiej...a ta fotka to tylko częsć potwierdzenia mojej teorii:))Może bysmy tak sie wreszcie spotkali na jakichś wykopkach :))Pozdrowienia z Grodka :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 23 Sierpień 2008 Share Napisano 23 Sierpień 2008 Pewnie, że można się spiknąć, w następną niedzielę? Zdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODZYSK77 Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2008 Hary! Mi pasuje następna niedziela jak najbardziej. Odezwij sie do mnie na @ albo podaj mi nr tel to się zdzwonimy.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
icyk Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 co to jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 kol. icyk - Napisy BRESLAU, logo SA i data powinny Ci coś sugerować, proponuję się wysilić i użyć wyszukiwarki.zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODZYSK77 Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2008 Brawo 8total4. Mam nadzieję, ze icyk sobie weźmie do serca Twoja radę i wytęży umysł, zamiast zadawać idiotyczne pytania.Haha na marginesie kolego icyk, moja odpowiedx na Twoje pytanie brzmiałaby: JAJCO :))Bez obrazy, pozdrowionka-odzysk77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 widzę, że Sylwester 2003 był udany :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODZYSK77 Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 ...a ciągle mi się przestawia data na cyferce:)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.