thomson Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 I podlapalem już drugą taką samą odznake od milej pani.I to za darmo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 NSDAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Miła pani zapewne ma w piwnicy wytwórnie tego i na alledrogo sprzedaje ;)Ładna gratulacje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Super odznaka:) Zawsze chciałem taką wykopać/dostać ale jakoś nie mam szczęście:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 Tylko szkoda , ze ta pani już nic więcej nie ma dla mnie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.