Skocz do zawartości

Minelab vs odkrycia

mis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
R51 „To też za pomocą HS. Czy jakiś szczęśliwy posiadacz wykrywacza innej marki może pochwalić się tak szerokim spektrum znalezisk (od kolorkowych drobiazgów po zabytki motoryzacji)?”
a no może :)
Napisano
R51 „To też za pomocą HS. Czy jakiś szczęśliwy posiadacz wykrywacza innej marki może pochwalić się tak szerokim spektrum znalezisk (od kolorkowych drobiazgów po zabytki motoryzacji)?”
a ja si epochwale a co :)
to DKW 350 przewija się przez forum w różnych postach i różni ludzie je wstawiają np. kolega” lkucira”nie miał pozwolenia na dysponowanie tymi zdjęciami a już podanie ze to jego wykop to szczyt bezczelności prawa do zdjęć posiadam ja tylko kolega „Klemens Forel” zamieścił fotkę nie podpisując ze to nie jego własny wykop którego pozdrawiam
Napisano
mnałe sprostowanie zamieścił fotkę nie podpisując ze to jego własny wykop którego pozdrawiam" tak powinno być :)
Napisano

i cos takiego wszyscy wiedza co to jest niestety woda zmącona a 2 sprawa kryształowa to ona nie jest było już na forum i jednym i drugim wkleję tylko 3 fotki które już były przedstawiane reszty nie zawieszce bo zaraz znowu się ktoś przypnie ze to jego
aha zapomniałem tank zostaje tam gdzie jest

Napisano
Serokie spektrum" oznacza... szerokie spektrum. Pokazałeś kawał motura i rurę od Schrecka" a teraz czekam na kolorkowe blacho- odznaki...
Napisano
Znalazłeś to za pomocą minelaba? Pływasz pontonem po bajorach i przykładasz cewkę do lustra wody?. Z racji wykształcenia nurkowałem tu i ówdzie. Nie chodzi o to żeby wklejać zdjęcia wszystkiego, co się widziało tylko przedmiotów znalezionych konkretnym sprzętem...
Napisano
Będą będą stare ale będą już nie chodzę jak kiedyś 2 dzieci praca czasu brak niestety
Problem polega na tym ze nie ważne jaki kto ma wykrywacz ważna jest miejscówka i szczęście ale niektórzy tego nie rozumieją
dziwie się że kolega Mieszko nie powiedział jaki to dobry jest hs3 którego oczywiście pozdrawiam
Napisano
Ważne są miejscówki" tak mówi każdy detalista. Jeden pod...dala od drugiego miejsce, wszyscy zachowują sięjak stare baby (tajemnice, koalicje...). Jestem towarzyski i czasem daję się wpakować na wyprawę z jakimś squadem" ale prawdę mówiąc za każdym razem widzę że wdeptuje w jakieś g...no. Lepiej zatrzymać samochód na skrzyżowaniu i skierować się w stronę interesującej kępy drzew- kto wie może coś będzie?...
Napisano
Nie Motorówką a pontonem i nie przy lustrze a można włożyć do 1 metra a później nura z racji tego ze mam uprawnienia OWD
a co do takiego poszukiwania to znajź post giwerolog 16 i jego strzał niestety nie minelabem a zrozumiesz że można
Napisano
Kolego R51 co za określenie detalista a Ty to hurtownik :) gloryfikujesz hs wiec pokazałem ci ze można tez innym wykrywkami coś znaleźć skoro mówisz o kępie to jak to nazwiesz bo ja szczęściem a miejscówki swoja droga
Trafiłeś na schowek sztabu z odznaczeniami czego ci gratuluje i co nie nazwiesz tego szczęściem
Napisano
Gdybym trafił na tylko jeden schowek sztabu nazwałbym to szczęściem, jak nazwać znalezienie sześciu schowków? Szczęściem, czy rutyną?
Napisano
mistrzostwem świata !...może specjalnie dla Ciebie zorganizują taką dyscyplinę na następną olimpiadę będziesz wtedy błyszczał :) lubisz to co??
Napisano
Komus chyba Torunskie powietrze zle zadzialało na Ego ... Kiedy ostatnio sztab trafiles ? czy dalej z przed 6 lat drazysz te same rafienia" ? Kazdy moze stare trafienia swoje zachwalac ... i nazywac sie hurtownikiem" ...
Napisano
A od czego zaczyna się ¨sztab¨,te mierzejowe nazewnictwo zawsze mnie zastanawiało,czy wystarczy kilka blaszek i odznak plus garść spalonych papierów + zdezelowana maszyna do pisania ,czy trzeba coś więcej np. pieczątki?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie