Skocz do zawartości

Skarby odkryte dzięki HS-3( proszę o zamieszczanie fotek).

tadeks6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy jakiś szczęśliwy posiadacz wykrywacza innej marki może pochwalić się tak szerokim spektrum znalezisk (od kolorkowych drobiazgów po zabytki motoryzacji)?"
R51 - nie jesteś jedyny

http://www.odkrywca-online.com/poprostu-motor,479864.html#479864

Macie może dużą sondę do Hs 3 ( największą)? Jak tak to piszcie na maila, bardzo mo zalezy żeby ją mieć ( może być używana ale ma działać na 100%)Co do Smętka 3 ( chodzę z nim już od 5 lat i uważam że jest to super dobry wykrywacz.Może nie cudo- ale nie każdy może sobie pozwolić na wykrywkę za 3000zł... Wykopałem nim mnostwo łusek, klamry i takie tam pierdołki.w sumie nic specjalnego ale jego zasięg czasem mnie zadziwiał :) Super wykrywacz :)

kolego ja ci powiem tak Byłem ostatnio u pana Smętkowskiego bardzo fajny gośc,który nam przez godzinę pokazywał jak działa jego sprzęt i myśle że jest to bardzo dobry wykrywacz tylko trzeba go dobrze sobie ustawiac i znac się na tym ręcznym ustawianiu.a co do tej sondy to ma ją producent i właśnie się dowiedziałem od niego że niczym się nie różni od tej 30-stki czyli mniejszej zasięg ma ten sam,tylko tyle że łatwiej z większą chodzic po prostym polu,bo ta mniejsza jest praktyczna w lesie,sam producent to mówił więc dobrze wie co poradzic,duże sądy zamawia u niego nasze wojsko nawet i te wykrywki.więc kolego zostaw tą co masz bo się zasięgiem nie różnią...

Koledzy, nieładnie tak komuś zaśmiecać wątek.. od handlowania jest dział ogłoszenia.

kol. R51: odnośnie gwiazdy Galiipoli, przytoczę koledze przepowiednię Wernyhory z Wesela" Wyspiańskiego:
Gdy znów Turczyn napoi konie w Dnieprze, Polska się odrodzi..."
Zabory, wybucha IWŚ, Batalion Tureckiej piechoty wspiera Austryjaków podążając na Wschód...
W 1918r Polska odzyskuje niepodległość..

Jak to ładnie do siebie pasuje... :)

zdrów!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie