szajka Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 :) gratulacje ale cosik slyszalem ze w gubinie beda was ganiac srogo policyja z urzedem miasta jak cie dupna to do wyjasnienia na dolek :)wiesz cos o tym ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2008 Siemano. Wiesz co jakiś czas czytam na odkrywcy podobne rzeczy, ale wydaje mi się, że to nie do końca tak jest:) Faktem jest, że znajomek stracił wykrywke z rąk stróża prawa", a mi osobiście zdarzało się palić wroty przed tą samą instytucją, ale puki co nie jest źle ;) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 ja z autopsji wiem jak sie w gubinie drze podeszwy przed policją :) a to info dostalem od kumpla wiec chcialem sie upewnic bo jeszcze mam zamiar wpasc do was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2008 Hehe :) Przynajmniej jak nic nie wykopiesz to jako nagrodę pocieszenia masz zapewnione niezapomniane wrażenia ;) Teraz jak otworzyli granice to faktycznie namnożyło się ego", policja jeździ z SG, leśniczy z policją, i od niedawna dorzucili nam jeszcze straż miejską, ci jeszcze gorsi od policji bo czepiają się szczegółów... Daj znaki jak będziesz się wybierał na rewiry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2008 dziadkowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2008 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 6 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2008 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 6 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2008 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 to okrągłe zielone z żółtą farbą pod spodem i napisem GUBEN to szyld od zaworu kaloryfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 tak wiem, jak dobrze pamiętam to wymontowany z budynku straży pożarnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.