czarnykot Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 MOZIX29 czwórki w naszych guzikach są różne, może rzeczywiście to carski... tak myślałem na początku :)co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Ja mam takie prusaki.. Z tyłu mają najczęściej kółeczka, czasami sygnatury I.C.M. ,J.B. ,G.G. a niektóre są gładkie. Zrób zdjęcie tyłu guzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2008 na tyle guzika widnieje literka A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 guzik kol. czarnegokota to guzik w 100% pruski, z XIXw. guziki carskie nie miały takiego kształtu cyfry oraz wypełnienia kreskowaniem, a za cyfrą stała kropka.zdrów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havir Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 czarnykot chodzi z psem !!! i sie nie gryza !!! romantyk z ciebie milo sie czytalo i ogladalo. pozder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 ale zacukrzył :)Oto dzisiejsze znalezisko, wracałem z pracy do domu a że sennie tak za kółkiem to i się zatrzymałem na leśnym parkingu przy szosie... W autku wykrywacz więc trzeba sie było obudzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 ale to już inna historia :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.