odkrywca2006 Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Napisano 12 Sierpień 2008 Witam wszystkich znawców tematu.Obecnie posiadam Smętka HS-3" i nie mogę narzekać bo trochę wygrzebałem ale w miarę jedzenia apetyt rośnie i posiadam już 3000zł na zakup lepszego sprzętu.Czy Garrett GTI 2500 to dobry i łatwy w obsłudze sprzęt? i o ile lepszy od innych?
luzik400 Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 Zgadzam się łatwy i dobry mam i narazie nie zmieniam,a 3 tyś. to już za dużo http://www.wykrywaczegarrett.pl/product_info.php?products_id=66
stangret Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 Fajny i przyjemny, ale wymaga poznania czyli czasu.ps. bgybyś miał kupować w Vikingu to upewnij się z dziesięć razy, że mają na stanie zanim wybierzesz się do sklepu.I wcale nie są tacy tani.pozdrawiamstangret
adek_ Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 latam z garretem 2500 PRo, wykrywacz dobry ale IMO nie wart swojej ceny. W miare dobrze sprawuje sie na militarce, świetnie natomiast na monetkach. Kilka wypadów z nim to tylko nauka, potem jak go poznasz kopiesz coraz mniej syfuDuza wada to waga, ja biegam z nim dosyc sporo, po całym dniu pomimo ze nie jestem jakims ostatnim herlakiem boli łokieć ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.