hellmoth Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Zgadza się.Tylko używany był przez niemiaszków,wcześniej były resztki whermachtowskiej kalkomanii.No i znaleziony w miejscu gdzie Węgrów nie było.Z tego samego miejsca mam też hełm czeski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Parę wykopków: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 W masce były dodatkowo,okulary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Ćwiczebny mauser,odlew mosiężny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Ćwiczebny z 1939 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 hellmoth fajne skorupki tych jajek"czy są jakoś sygnowane na spodzie?ja kiedyś trafiłem dołek z rozbrojonymi jajkami ponad 300szt same wydmuszki i gniazda na zapalniki a samych zapałów brak wszystkie były produkcji z 44r nie pamiętam już jaki był kod na spodzie eyu44 czy jakoś tak podobnie moje wiekszość jeszcze była w stanach jakby dopiero co upuszczone na dole kółeczka miały do podwieszania ale to było 8lat temu:-)oj działo się wtedy na allezło wszystko poszło jak woda rozdałem sprzedałem i mnie się została jedna skorupka:-)miałem jeszcze w starym telefonie fotkę siedziałem sobie w tych jajakach jak kura na grzędzie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Bić żadnych nie widać,może po oczyszczeniu coś wyjdzie.Na razie nie mam czasu,zająć się tym.Wyszły mi na sowieckich pozycjach,bez zapalników, gniazd i zupełnie puste w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Walther ppk. z Frankopola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Puszka z Mordów(po renowacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 No to i ja się pochwalę moimi fantami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Taśma MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Hałerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Puszka na maskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 I skrzynka od MG.Narazie tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.