saper132 Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2008 Poszukuje osób na wspólne kopanie na Półwyspie Helskim.Znam dosyć dobrze jastarnie.Mój numer Gadu gadu 4904132Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Szkoda ,ze mnie tam teraz niema .Staram sie tam jezdzić najczęściej jak moge.Niestety w tym roku nie byłem.A teren super.Jastarnia tez była i chyba jest super.Fanty były ekstra.Jak chcesz to wal emaila do mnie to pogadamy .A półwysep znam jak własną kieszen.A chodziłes już tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 14 Sierpień 2008 Share Napisano 14 Sierpień 2008 Tylko zasypujcie dołki za sobą bo jest makabra. Gdzie by się człowiek nie ruszył to jopa na 2 metry i o złamanie nogi nie trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper132 Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2008 Zgadzam sie z tobą kolego Gunship! ja też wszędzie widze dołki i nieraz w takie wpadłem, ale ja swoje dołki zasypuje.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 ja tez ,ja tez sie pisze na taki wypadzik!!!super fanty tam swego czasu wychodzily!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper132 Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2008 To może sie wybiezemy na Półwysep Helski?Napisz domnie na gg 4904132 lub na meila saper132@op.plPozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper132 Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 są jacyś chętni an wspólny wypad na Półwysep Helski?Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.