grove3 Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Było więcej tylko ty wykopałeś . Ale 200 to w takim miejscu niełuskowym są jeszcze takie gdzie nie dotarłeś i mam nadzieje nie dotrzesz :)Kiedy się spotkamy wreszcie na jakieś machanie?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Kiedy Ci pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 We wrześniu chyba będę .Ty jesteś na miejscu?Nie mam twojego nr telefonu zgubiłem kartę z numerami .Jak chcesz tak bardzo łuseczki to mogę ci dac namiar na 200 szt dziennie polskich mauserków to już ostatni gwizdek na nie niedługo będzie trzeba chodzić i ogródki kopać żeby coś wyciągnąć .Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Chlopaki czy wam już odbilo doszczętnie ? Nielepiej iść pokopać jakieś skrytki ??? A ci luski i luski...pfffA zresztą kopcie sobie te luski skoro Was to uszczęśliwia, bylebyście mi klamerek nieruszali :))pozdro z Nider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Kolega ma jeszcze jakieś życzenia? Niczego nie obiecuje! Grove jeśli chodzi o forty to muszę Cię rozczarować; Kopie tam regularnie. Jeśli chodzi o wrzesień: To będę pod koniec miesiąca. Numer wyśle Ci mailem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Kolego groźny nie chodzi o forty .Są jeszcze inne miejsca oprócz fortów .Sorry za zaśmiecanie wątku ale to już koniecpOzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.