grove3 Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Było więcej tylko ty wykopałeś . Ale 200 to w takim miejscu niełuskowym są jeszcze takie gdzie nie dotarłeś i mam nadzieje nie dotrzesz :)Kiedy się spotkamy wreszcie na jakieś machanie?Pozdro
grove3 Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 We wrześniu chyba będę .Ty jesteś na miejscu?Nie mam twojego nr telefonu zgubiłem kartę z numerami .Jak chcesz tak bardzo łuseczki to mogę ci dac namiar na 200 szt dziennie polskich mauserków to już ostatni gwizdek na nie niedługo będzie trzeba chodzić i ogródki kopać żeby coś wyciągnąć .Pozdro
kindzal Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Chlopaki czy wam już odbilo doszczętnie ? Nielepiej iść pokopać jakieś skrytki ??? A ci luski i luski...pfffA zresztą kopcie sobie te luski skoro Was to uszczęśliwia, bylebyście mi klamerek nieruszali :))pozdro z Nider
Igor Grożny Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Kolega ma jeszcze jakieś życzenia? Niczego nie obiecuje! Grove jeśli chodzi o forty to muszę Cię rozczarować; Kopie tam regularnie. Jeśli chodzi o wrzesień: To będę pod koniec miesiąca. Numer wyśle Ci mailem. Pozdrawiam
grove3 Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 Kolego groźny nie chodzi o forty .Są jeszcze inne miejsca oprócz fortów .Sorry za zaśmiecanie wątku ale to już koniecpOzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.