Skocz do zawartości

Stare wiatrówki

Hitboy64

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ma ktoś jakieś stare wiatrówki? Lub ma znajomego, którego znajomy zna znajomego którego brat ma sprzątaczkę i tej sprzątaczki brat kupił psa u takiego jednego co ma? :D

Stare tzn np: FWB, Haenel, Łucznik, Iż :D jednak skłaniając się do tych 2 pierwszych :D

NIE mam na celu kupna/sprzedaży żadnej wiatrówki!!!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 08:26 19-08-2008

Pytanie brzmi czy ktoś ma?" a nie że sprzeda...

To forum jest jakby nie patrzeć o zbieractwie... Więc przeglądając forum do którego był podany wyżej link i oglądając tamtejsze zabytki, byłem ciekaw czy i asi" poszukiwacze mają zabytkowe plujki...

Aha, jak masz coś do moda to pisz na maila, kartkę dostałeś ode mnie, jednak z każdej akcji" jesteśmy rozliczni i wyszło, że inni mieli w ten sam dzień kłopoty z Tobą, ogólnie kręcące się dookoła tego Visa, post był usuwany na kilku działach forum itp. Ale to tak nawiasem skoro już chcesz koniecznie wyciągać stare brudne sprawy"

a wracając do tematu to najstarszą wiatrówkę jaką trzymałem w rękach to FWB 300s które miało ok 25 lat :D strzelało miodnie i generalnie z 10m zostawiłem jedną dziurę w tarczy którą moglem nakryć 10gr :P

obecnie mam HW98 ale to już współczesna wiatrówka :P

NIE mam na celu kupna/sprzedaży żadnej wiatrówki!!!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 08:27 19-08-2008

wiem od kogo dostałem kartke i dlatego sobie raczyłem pozwolić na złośliwość właśnie tutaj, a nie w temacie o stugu;-)

P.S.
Były dwa moje posty z pytaniem o wartość zabytkowego visa i za drugiego dostałem kartke## nota bene Visa nie miałem, nie mam, tylko wiem gdzie jest ukryty ale nie wiem czy opłaci się go szukać.
A problemy tego dnia mieli modzi ale ze sobą - pomsee też dostał wtedy kartke i nie tylko on - widać musieliście się na kims wyładować:-)

jest gdzieś na strychu dużego budynku- mieszka tam kilka rodzin i trzeba pytać wszystkich i wogóle szumu dużo zrobić-dać po dobrej butelce tytułem odszkodowania za podziurawienie podłogi itp- dlatego chciałem wiedzieć czy gra warta świeczki.

Ja mam szczątki jakiejś niemieckiej wiatrówki, ma co najmniej 20 lat, niedawno jeszcze strzelała.Teraz jestem za granicą, jak wrócę do domu to odczytam co to jest.

a kartka poszła o to, że to broń, a dostaliśmy rozkazy ABSOLUTNIE tępić takie posty... bo były niewesołe sygnały od moderacji i adminów innych forów, potem przyszły 2 prośby" o wydanie adresów IP w związku z domniemanym posiadaniem broni a w tamtych postach nie było napisane mam broń" tylko że mógłbym mieć... A całkiem możliwe że gdyby Twój post tam dalej wisiał to mogły być 3 takie pisemka...

dobra już koniec odbiegania od tematu :D

stedke gratulacje :D wrzuć zdjęcia karabinku i skany tarcz :D
miałem w planach HW 100 ale po pierwsze odbiła mnie cena a po drugie to że to PCP i nie miałbym jak ładować butli :/

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 08:54 20-08-2008

no ja butle mam jeszcze z czasow gdy gralem mozna powiedziec na powaznie(9 lat w tym7 w lidze) w speedball.
A na HW zachorowalem jakis rok temu i pomalutku sobie skladalem.Pierw chcialem hatsana 85 z lepszejsza optyka i tlumikiem.ale stwierdzilem ze nie stac mnie,a postrzelalem sobie z HW na 100m do buteleczek i miazga:)
co prawda nie planuje HFT czy FT ale zawsze miec cos lepszego jak cos gorszego.no w moim przypadku jestem zadowolony z tego iz wytrzymalem tyle czasu i uzbieralem co z moja dziurawa kieszenia sklonnoscia do trunkow wyskokowych :D i iloscia koncertow na jakie jezdze nie jest proste...:D
Pozdro

Ehhhh mnie HW 98 kosztowało 12 dni (łącznie pracowałem 36 dni) roboty sezonowej na austriackich polach marchewkowych :D między innymi pod Mauthausen więc połączyłem prace z hobby :D

Ale nawet jakbym miał jakieś dobre PCP to i tak HW98 zostaje u mnie bo sprężyna ma to coś :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie