zimerit1976 Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Witam ! Dziś w Reporterze regionalnej gazecie z Ropczyc natknąłem sie na bardzo ciekawą historie z czołgiem niemieckim ktory miał wpaść do rzeki ? Nie wiem ile w tym prawdy ale sami zobaczie ! Moze warto sie tym zainteresować ?http://img261.imageshack.us/img261/105/ropotn7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek221 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 bylbym ostrozny, jesli w artykule pojawia sie wierza" koscielna, to zaczyna sie palic czerwona lampka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Fajna, regionalna gazetka. Zwłaszcza podoba mi się ta WIERZA kościelna. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimerit1976 Napisano 8 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2008 Panowie tu nie chodzi o błędy ale konkretnie o inną treść chyba że Wy tego nie możecie zakumać no ale trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havir Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 ojojoj ojoj 517 wyswietlen i tyko dwie odpowiedzi to faktycznie same tempaki na tym forum. zimerit zimerit zle zaczoles bardzo zle. pozder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimerit1976 Napisano 8 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2008 havir dziękujemy ci za wyczerpujacą odpowiedź - skoro nikogo to nie interesuję proponuję temat zamknąć jeśli jest tam faktycznie czołg nie ucieknie jedynie czas go pochłonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmita6662 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 jeśli chodzi o moje zdanie to może warto zrobić rekonesans. być może ta relacja to coś więcej niż tylko kłamliwa historyjka zapychająca gazecianą kolumnę. może na początek należało by odwiedzić cała tą Stefanię Demczak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimerit1976 Napisano 8 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2008 Gazeta jest lubiana w tym terenie bo są ciekawostki a nie polityka ktora nudzi społeczeństwo - nie sadze aby był to wymysł z ich strony ale o takiej relacji słyszę pierwszy raz ? Jesli ta kobieta faktycznie żyje warto ją odwiedzić ? Czy ktos jest chętny ze mną aby to sprawdzić ? Szukam osob z rejonu Ropczyce - Sędziszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklon Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 nie musisz szukac czolgu w sedziszowie jeszcz w dodatku informacja nie sprawdzona natomiast jest czolg zatopiony wbagnie miedzy Ostrowem a Pustkowem na lakach prubowano go wyciagnac zbagna ta maszyna do poszukiwaj sejsmicznych ropy naftowej ale byl za mieki grunt sama tonela izrezygnowano czolg niema wiezyczki ale ten co mi to mowil wie kto ja zabral byl w srodku czolgu jak wypompowano zniego wode przed jego wyciagnieciem jesli ktos chce porozmawiac z tym panem moge go z nim skontaktowac. Zimerit1976 jesli cie to interesuje to napisz na forum jak mam sie z toba skontaktowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.