ciorny Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 WitamChciałem prosić o jakiekolwiek informacje na temat tego co to za bunkier w ciechanowie Wygląda jak na zdjęciach, zaś w koło na polu jest kilka podobnych wielkich betonowych brył.Trudno mi cokolwiek powiedzieć. Okienka w nim sa ustawione chyba w stronę wschodnią. w okolicy chyba nic nie było Mogła tylko biec kolejka waskotorowa około 500 metrow dalej. Podobno był tam jakiś basen niemiecki też, za czasów wojny w okolicy tez miał być jakiś oboz pracy czy coś. Może ktoś jest w stanie zebrac te strzębki informacji w jedna sensowna calosc :)
Swiety82 Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Temat bardzo ciekawe, ale zapraszamy do działu Fortyfikacje"
wm71 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Sfotogrfowałeś ciorny ten bunkier koło Szkoły Podstawowej nr. 4?
ciorny Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Napisano 4 Sierpień 2008 dokładnie ten :) ale nic mi o nim nie wiadomo i o innych tez nie slyszalem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.