sławek1989 Napisano 27 Czerwiec 2009 Napisano 27 Czerwiec 2009 Naboju od Mausera nie ruszaj! Bo jeszcze cała wieś ewakuuja.:D
Marcin887 Napisano 28 Czerwiec 2009 Napisano 28 Czerwiec 2009 Shador jak nie wiesz co zrobić ze znalezioną amunicją to lepiej pozbądz się wykrywacza. Unikniesz kłopotów.
SHADOR Napisano 13 Lipiec 2009 Napisano 13 Lipiec 2009 Marcin nie martw się o mnie do swoich palców i całej reszty jestem bardzo przywiązany :) Bynajmniej nie mam zamiaru rozbierać tego typu niespodzianek. Nie masz nic mądrego do napisania to lepiej daj sobie spokój z pisaniem postów.
Yedyny Napisano 16 Lipiec 2009 Napisano 16 Lipiec 2009 Zawsze sie zastanawialem jak to jest, ze wlasciciele łuseczki trzesa sie i pytaja o ustawy, kiedy na aukcjach sprzedaje sie zapalniki, pociski i jakos nikt nie reaguje.
stg1971 Napisano 16 Lipiec 2009 Napisano 16 Lipiec 2009 w razie przeszukania i rewizji biegły sądowy ma podstawę do stwierdzenia ze spłonki walneły,jest to do ponownego sprawdzenia przez innych biegłych niezależnych od służb policyjno prokuratorskich.spłonka która walnie zostawia trwałe ślady w postaci czarnego nalotu na łusce wewnętrznej części i cofnięcie miski spłonki o około 0,1 do nawet 0,5 mm.w zależności jak zostały zbite ,są przykłady że miska spłonki wyszła z łuski ,spłonka potężna siła,są możliwości usunięcia chemicznego albo poprzez próbę ogniową.
pik78 Napisano 17 Lipiec 2009 Napisano 17 Lipiec 2009 a co rozu iesz piszac chemiczne usuniecie" ? Co to jest chemiczna dezaktywacja ?
stg1971 Napisano 17 Lipiec 2009 Napisano 17 Lipiec 2009 pik zadajesz banalne pytania,ma kontr pytanie co to znaczy że jezdzisz autem bez promili ,to znnaczy że nie piłeś i jesteś trzeżwy i masz wyjeb.na artykuły o ruchu drogowym,przepraszam ale inaczej nie potrafię.
pik78 Napisano 18 Lipiec 2009 Napisano 18 Lipiec 2009 ...grzeczniej prosze. Chodzi mi co to jest ta chemiczna dezaktywacja"?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.