knufi Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Napisano 26 Lipiec 2008 Prosze o identyfikacje.. wpadla mi taka szabelka w rece, ale niemam pojecia czy to oryginal czy kopia.. i jaka to szabelka.. takze prosze specjalistow o sąd nad ta szabelka.Pozdrawiam :)
smuga_79 Napisano 27 Lipiec 2008 Napisano 27 Lipiec 2008 knufi Moze byc wspolczesnie robiona lub wzor z jakiegos egzotycznego kraju. Obstawial bym za tym pierwszym jesli nie ma zadnych oznaczen. Pozdrawiam smuga_79
knufi Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Napisano 28 Lipiec 2008 kto chce lepsze fotki to prosze o adresy e-mail lub gg.
knufi Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Napisano 26 Lipiec 2008 niema rzadnych bić ani nic podobnego ;/ niemam pojecia co by to mogla byc za szabelka. Z jakiego okresu? aa najbardziej interesuje mnie czy to oryginal czy kopia.. czekam na jakies sądy.. pozdrawiam
Nostro91 Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 Czy orginalna czy fałszywa-co za różnica jeżeli się pięknie prezentuje na ścianie :)))
knufi Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Napisano 26 Lipiec 2008 Noo tez racja :) ale skoro ją mam to chcialbym wiedziec o niej jak najwiecej.. pozdrawiam
knufi Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Napisano 26 Lipiec 2008 Prosze o identyfikacje.. wpadla mi taka szabelka w rece, ale niemam pojecia czy to oryginal czy kopia.. i jaka to szabelka.. takze prosze specjalistow o sąd nad ta szabelka.Pozdrawiam :)
knufi Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Napisano 26 Lipiec 2008 zdjecie 4 wymiary - 99cm -dlugosc calkowitadlugosc ostrza - 82
pomsee Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 Czy na rękojeści i głowni są ślady inskrypcji i punc?
knufi Napisano 27 Lipiec 2008 Autor Napisano 27 Lipiec 2008 tzn mnie sie wydaje że to bedzie kombinacja.. tak sobie myslalem ze rękojeść oryginal.. wlasnie od jakiegos francuza bo widzialem podobne na stronach z biała bronia. Głownia dorabiana a pochwa.. moze od innej szabelki ?pozdrawiam
knufi Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 nikt nic niewie ? prosze o identyfikacje..
Pytanie
knufi
Prosze o identyfikacje.. wpadla mi taka szabelka w rece, ale niemam pojecia czy to oryginal czy kopia.. i jaka to szabelka.. takze prosze specjalistow o sąd nad ta szabelka.
Pozdrawiam :)
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.