piotr916 Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Napisano 24 Lipiec 2008 Witam!Nie wiem czy były już posty w tym temacie,ale akurat dzisiaj widziałem pierwszy raz te filmiki.chciałem podać link,ale zamotałem się.Na You Tube jest seria ( 8 części )amatorskich filmów Rosyjskie wykopki".szczególnie wrażenie robi cz.4 -dosłownie mnie zatkało.My tu u nas ryjemy w ziemi(nie mówię,że nie jest ciekawie),a u nich...zresztą zobaczcie sami.Pozdro.
ukalek Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 Chyba każdy już widział. Oglądając pierwszy raz przeżywałem podobnie jak Ty. Robi wrażenie, tylko to odkopywanie szkieletów trochę niesmaczne. Pozdrawiam, ukal
Maniek7_2006 Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 oj bardzo niesmaczne, ale kurna blacha, jakie tam stany, np. ten hełm tego ssmana, kalki, farbka, a on go pizd gdzieś bo ma dziurę, jaki wybredny;pPozdrOPS. ale Rosjanie to są mocni, widziałem filmiki, jak rzuca swobodnie możdzierzówkami jak kartoflami, odkręca zapalniki od pocisków od jakiejś haubicy, czy rzuca telerminami jak płytami chodnikowymi, jak dla mnie mistrz;)
sławek1989 Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 Dajmy sobie spokój już z tymi filmikami ,już od kilku lat to samo jest. Chcecie takie same fanty, to cześciej sie wybierajcie na wykopki. W Polsce też sie duzo działo.
feld Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 W polsce swego czasu były podobne miejsca.Wielu starszych poszukiwaczy w polsce może pochwalić sie podobnymi trafieniami,a niejednokrotnie lepszymi.I myśle że niejedno takie miejsce jeszcze w polsce jest.Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.