Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.III

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Cis nie pamiętam w której części 1 czy 2 tego wątku klikaliśmy o klamrach austro-węgieskich -pisałeś o ile dobrze pamiętam że rurka od widełek na tych klamrach powinna być z przecięciem - ja też tak myślałem do wczoraj – (toz. w pozostałych są z przecięciem ) przeglądając wykopane klamry w w szczególności te ostanie - przyjrzałem sie dobrze jednym widełkom które wypadły z klamry podczas czyszczenia - zaintrygowały mnie i zacząłem je oglądać -musze ci powiedzieć że na tej rurce nie ma przecięcia ! jest cała jednolita -postaram sie dać fotki jutro przy dziennym oświetleniu -co ty na to ? –pozdro :):)

a ja myślałem że zainteresuje was to moje odkrycie :):) -a wy macie to w d.... -dobra nie to nie heheheh – a co do widełek to też za obserwowałem dwa typy – z płaszczone i okrągłe heheheheh- może was nie interesują takie drobiazgi –ale mnie tak –powinno się wiedzieć jak najwięcej o danym eksponacie :):):):) pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie