ensiferum3 Napisano 23 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2008 Za każdym razem wybierając serwer na którym chce pograć wyskakuje mi takie coś i nie wiem co zrobić.Proszę kolegów o pomoc.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Radzę nie chwalić się piracką kopią gry :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 23 Lipiec 2008 Share Napisano 23 Lipiec 2008 Heh a ja polecam kupić oryginalną grę chyba, że jakiemuś koledze oryginał pożyczyłeś (w co wątpię) i sobie pożyczył" key-a, albo zagraj na nielegalnych serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 23 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2008 Nie to ja pożyczyłem grę po to aby sobie pograć przez neta a tu lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 23 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2008 Czyli kumpel od którego pożyczyłem płytkę już grał przez neta?Jeśli tak to muszę kupić sobie nową płytkę .ehh idę pograć z kompem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 Tak ten CD-key został już przez niego użyty, nowa gray nie jest droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2008 Dzięki za radę nie znam się na grach pójdę kupić nową do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 24 Lipiec 2008 Share Napisano 24 Lipiec 2008 cod.steel-server.com:28960194.187.183.242:28962Sprawdz te ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.