zancus Napisano 21 Lipiec 2008 Autor Napisano 21 Lipiec 2008 Właśnie dziś Wydział Postępowań Administracyjnych Komendy Stołecznej Policji przy udziale mojego muzeum zakończył dopracowanie procedury umożliwiającej zakup i sprowadzanie do Polski broni z krajów UE. Po raz pierwszy w powojennej historii naszego pięknego Kraju opracowano procedurę umożliwiającą zaopatrywanie się muzeów prywatnych za granicą w broń. W tym miejscu chciałbym podziękować funkcjonariuszom WPA KSP za trud i pomoc udzieloną mojemu muzeum w tej ważnej dla wszystkich muzeów prywatnych kwestii.Prosze o kontakt wszystkich zainteresowanych Założycieli i Właścicieli muzeów uzyskaniem informacji na ten temat.Paweł Zaniewski
dect Napisano 21 Lipiec 2008 Napisano 21 Lipiec 2008 @ kindzalDla prywatnych muzeow na pewno - dla calej reszty a wschodzie bez zmian"
zancus Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Napisano 22 Lipiec 2008 oczywiście sprawa dotyczy pełnosprawnej broni wszelkiego rodzaju. Taka powinna znajdować się w muzeach.Do Kolegi dect" - z tego wynika, że cała reszta nie chce zmian, skoro o nie nie zabiega. Ja chciałem i coś zmieniłem. A cała reszta - bez zmian. I dobrze im tak. I w tym miejscu zacytuję słowa piosenki masz to na co godzisz się".
dect Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 Cala reszta" chce zmian i zabiega o nie, ale cala sprawa idzie jak krew z nosa i w tym tempie potrwa hohohohohoho albo i dluzej. Niestety, jak sie Polacy maja organizowac PRZECIWKO komus to pierwsi, a jak W IMIE czegos to wiatr hula.
Maniek7_2006 Napisano 22 Lipiec 2008 Napisano 22 Lipiec 2008 to przeciwstawmy się rządowi i w imię tego aby można było kupowac dekacze":)PozdrO
zancus Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Napisano 22 Lipiec 2008 proszę uprzejmie, mój e-mail zancus@poczta.onet.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.