globusik1 Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Witam a to moje dzisiejsze strychowe znalezisko, niestety lekko uszkodzone :(:( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globusik1 Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 Ładny pasek tylko szkoda że ktoś ptaka zeszlifował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 Witam odświeże temacik.To z dzisiaj 'waflownica' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 jeszcze maszynka do tarkowania ale fotki wkleje po oczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Oto ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 i 3. ZDRÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 To moje znaleziska pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Dodawanie zdjęć na forum:Aby samodzielnie dodać zdjęcie do forum musisz się zalogować. W momencie dodawania postu na forum nad formularzem widoczne jest okno wyboru pliku który chcesz dodać.Po wybraniu lokalizacji pliku załaduj zdjęcie. Zdjęcia muszą być w formacie .jpg, Możesz załadować tylko jedno zdjęcie/obraz w formacie jpg o maksymalnym rozmiarze do 120kb i max wielkości 800x600 pikseli. Po prawidłowym załadowaniu zdjęcia będzie ono widoczne jako miniaturka nad formularzem właściwego postu.Ze względów technicznych zostało wprowadzone ograniczenie, można dodać jednorazowo tylko jedno zdjęcie.Jeżeli chcesz dodać więcej niż jedno, po prostu odpowiedz na własny post dodając kolejne zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 jest czym się pochwalić ale już mnie cos trafia nie mogę przerobić tych zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Są różne programy gdzie można zmienić wymiary zdjęcia. Proszę użyć googli a jak już zdjęcie będzie spełniać wymagania to zastosować się do instrukcji podanej wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 w końcu udało się dzięki za podpowiedzi pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur23_2005 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Jak już jesteśmy przy strychach to zbiór z ponad 5 lat.Wszystko z przeróżnych strychów.Trochę poszło już w swiat głównie hitlerowskich rzeczy.M.in.jest tam bagnet do sg42.Mam jeszcze maski ,saperki,ładownice,manierki,i trochę innych tam.Niestety rzadnych chełmów ,mundurów.Takie jeszcze się nie trafiły.Aha,parę sztuk odznak i medali.Warto szperac.Podzrawiam,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Co to za agnet od sg42"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Kolego artur23_2005 złamałeś mi serducho :D:D Wielki szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 Brawoooo,brawoooo.Piękna kolekcyjka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 aż kopara opada:d,niezłe fanty:),gratuluje!!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 Moje dzisiejsze Wrocławskie trafienia ze strychu i piwnicy :)1. Kanisterek - Niestety cywilny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 Gruba księga z nutami.Doaptrzyłem się na pieczątkach nazwy BRESLAU, więc przedwojenne :)Niestety roku nie podali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 Portrecik Brunhildy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 25 Luty 2009 Share Napisano 25 Luty 2009 Coś tam trującego fryce mieli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.