Zwierzak Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 Czy jest to zaczep burty od ciężarówki? Możliwe że niemieckiej z II Wojny? W pobliżu trafiają się rzeczy z tamtych lat... W innym poście wrzuciłem zdjęcia felgi, nie pochodzi ona jednak z tego miejscaBardzo proszę o identyfikację.Zwierzak
Lemeryt Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 A to już RSO, inne mocowanie ale zaczep wygląda na taki sam.
Lemeryt Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 To też RSO. Zboczenie zawodowe :)Jeśli możesz podeślij mi zdjęcie z wymiarami tego elementu na: lem.man@wp.plPozdrawiam
lupo55 Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Witam.Wygląda jak zaczep otwieranej ściany bocznej 3-ton. samochodów Opel Blitz w wersjach z normalnej wysokości ścianami (burtami). Wersje z podwyższoną burtą miały dłuższą listwę i 2 zaczepy, zaś w skrzyniach ład. z bocznymi ścianami stałymi zaczepy tylnych otwieranych ścian mocowane były na ścianach bocznych przy pomocy płytek a nie listew zawiasowych.Pozdrawiam.
Zwierzak Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 Czy jest to zaczep burty od ciężarówki? Możliwe że niemieckiej z II Wojny? W pobliżu trafiają się rzeczy z tamtych lat... W innym poście wrzuciłem zdjęcia felgi, nie pochodzi ona jednak z tego miejscaBardzo proszę o identyfikację.Zwierzak
Zwierzak Napisano 18 Lipiec 2008 Autor Napisano 18 Lipiec 2008 Dzięki lupo55! Znalazłem na wikipedii fotkę. To praktycznie ten sam zawias, mój ma 5 a tamte po cztery dziurki na śruby. Ale wyglądają identycznie. To musi być to.Pozdrawiam!Zwierzak
Pytanie
Zwierzak
Czy jest to zaczep burty od ciężarówki? Możliwe że niemieckiej z II Wojny? W pobliżu trafiają się rzeczy z tamtych lat... W innym poście wrzuciłem zdjęcia felgi, nie pochodzi ona jednak z tego miejsca
Bardzo proszę o identyfikację.
Zwierzak
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.