marian_101 Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 Muszę od razu naprawić co najmniej jeden błąd z mojej strony - dziękujemy także Pani Lilianie Sakowskiej oraz Panu Rafałowi Utrackiemu z Referatu Kultury Dzielnicy Warszawa Targówek, którzy pilotowali całe przedsięwzięcie z ramienia ratusza - oby jak najwięcej takich osób pracowało w polskich urzędach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUT Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Dziwię się, że Gazeta Wyborcza, którą tak interesuje temat rekonstrukcji historycznych nawet słowem nie wspomniała o Targówku. Dziwię się, że w Gazecie Wyborczej, w której tak lubią pokazywać zdjęcia rekonstruktorów w niemieckich mundurach, nie pokazali fotografii z pięknej sceny gdy na zakończenie całej inscenizacji uczestnicy podają sobie ręce. Raz jeszcze pozdrawiam gorąco wszystkich uczestników i organizatorów. Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czata49 Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Nie napisali bo nie było o czym, piszą tylko w tedy kiedy jest szansa że komuś będzie przykro. Myślę że brak artykułu jest komplementem dla nas że udało nam się odwalić kawał dobrej roboty:)Przerobiłem sobie fotkę z Targówka, może komuś się przyda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Wspaniała robota.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Było całkiem nieźle, super sprawą była scena powrotu kolumny pojazdów z żołnierzami z frontu wschodniego. I znowu na plus, wystąpienie w inscenizacji elementów fabularnych", policjant, wóz, (wielki piwo i całusy dla pani która siedziała na wozie i pana woźnicę, wspanile zagrali swoje role, z takimi aktorami przyjemnością było granie wrednej niemieckiej eskorty po przechwyceniu wozu) Ogólnie bardzo dobrze chyba wszystko udało się zgrać. Szkoda tylko że nie udało nam sie głębiej wkopać dział. Czas nie pozwolił na to. Dziekuję wszystkim za współpracę, a szczególnie koledze STEGE z GRH PB 39 za wspaniałą wycieczke objazdową po Warszawie w przed dzień rekonstrukcji! FAjnie było zwiedzic tyle miejsc Warszawy związanych z historia II wojny. pozdrawiam Klaus BOLSGOŚGRH Kampfgruppe Hoffmeyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 flak truppe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czata49 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Filmik z inscenizacjihttp://pl.youtube.com/watch?v=sGqSQEEnZR4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czata49 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Przepraszam że dubluję ale nie ma opcji edycji, widzialem na imprezie bardzo dużo aparatów fotograficznych. Niestety google nie zczytało jeszcze wszystkich galerii, czy ktoś może zna jeszcze jakieś galerie w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Mam na dysku około 400 zdjęć przesłanych przez Tomasza (niezła dokumentacja, mówię Wam ;) ). jak tylko je troszkę obrobię i wrzuce w jakąs galerię to nie omieszkam dać linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=sGqSQEEnZR4pod tym linkiem jest film sklecony przeze mnie a nakrecony przez moją żonę...http://picasaweb.google.pl/witowskiprzemek/TargWek44IOchota010808a pod tym fotki z Targówka i z Ochoty z 1-go sierpnia 2008Przy okazji dzięki wszystkim za fajną imprezę.Mam nadzieje , że się znowu szybko spotkamy na następnej w tym sezonie"pozdrawiam wszystkichPrzemekCZATA 49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Wybacz, że w tym temacie (nie chce wywyoływać burzy tutaj), ale ja bym nie chwalił się publicznie tego typu zdjęciami jak te (mimo, że z prób):http://picasaweb.google.pl/witowskiprzemek/TargWek44IOchota010808/photo#5230249830395592770pozdrawiam naprawdę życzliwie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 a , jeszcze jedno , fotki z galerii zainteresowani mogą pobierać do woli :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 OK, w tej sytuacji galeria bedzie dostepna na życzenie , kto bedzie miał ochotę obejrzeć niechaj do mnie skrobnie, przeslę link do strony.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomasz_ Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Targówek 1944 - inscenizacja walk z Powstania Warszawskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Linki do fotek z Picassa nie działają. Proszę wstawić jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Album - wspomniane ponad 400 zdjęć :) nie chciałem nic usuwać, żeby nie zepsuć wrażenia seryjnych fotek :) oczywiście foty są autorstwa _tomasz_-a...http://picasaweb.google.pl/Mario33.72/TargWek19442082008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUT Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Mario33! REWELACYJNE foty! Pogratuluj autorowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leiber45 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 W imieniu kolegów z Grupy Inscenizacji Historycznych Pomerania 1945 którzy wystąpili w tej inscenizacji w roli powstańców chciałbym bardzo podziękować organizatorom, oraz kolegom i koleżankom z grup które uczestniczyły w widowisku.Nie był to nasz pierwszy występ w tej roli. Kilka dni wcześniej 31.07 na pl. Krasińskich wzięliśmy udział w oratorium p.t. Kto ty jesteś?" Marek-Pomerania 1945 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Marek, nie ukrywam że Pomerania wśród powstańców to był widok o ile zaskakujący, o tyle wzbudzający bardzo pozytywne odczucia. Przynajmniej we mnie. Zadaje to kłam pomówieniom GW w wiadomej sprawie, dotyczącej nas wszystkich rekosntruktorów. Jeszcze raz dzięki za udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUT Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Zapomnijmy o tym szmatławcu. Wiem co mówię bo sam byłem ohaterem" jednego z artykułów.gager" ArturBiznesmen - ModelarzW weekendy azista"<rotfl> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyzik Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Świetna impreza :) Jeszcze jedna galeria :http://spmip.mojeforum.net/viewtopic.php?p=5915#5915PozdrawiamDyziKKampfgruppe Adler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyzik Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 mała próbka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyzik Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyzik Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUT Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Dyzio, mówił Ci już ktoś, że ładnie Ci w szwabskim mundurze? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.