wujekblacha Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Takie prawo kolego ;)Gdyby napisali ci inaczej, sami złamaliby prawo ;)
makul Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Ja bym nie zgłaszał-nie osobiście.W mojej okolicy raczej nie ma miejsc gdzie leżą rozrywki i ktoś by o tym nie wiedział. Dlatego takie zgłaszanie wybiórcze nic nie da. A gmina nie będzie chciała się bawić w rozminowywanie. Co innego z niewybuchami-to lepiej zgłosić.Ale to tylko moje zdanie.
M164U Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Gdzieś w Polsce, 6-sta rano....Policja: PUK-PUK!Odrywca: Kto tam?Policja: Harcerze!Odkrywca: Nie wierze...Policja: Otwieraj pacanie, POLICJA nie kłamie!:)))))
to17071990 Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Tekst poprzednika mistrzowski , a cała sprawa zas....a
wujekblacha Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Czy zauważyli koledzy, że od pewnego czasu tzw. domniemanie niewinności" zamieniło się w domniemanie sprawczości" ?Anegdota na dzisiejsze czasy:Zgłasza się na Policję obywatel ze znalezionym portfelem.Policjant: - Będziemy musieli najpierw sprawdzić czy to Pan go nie zawinął. Jeśli, rzeczywiście został zgubiony, to sprawdzimy też czy kwota w środku się zgadza.:)))
mowglyn Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 Stary greps z czasów komuny: Pomóż milicji, pobij się sam!"...
mowglyn Napisano 16 Lipiec 2008 Napisano 16 Lipiec 2008 A co oznaczają poszczególne skróty?MO? Mogą Obić!,ORMO? Oni Również Mogą Obić!,ZOMO? Zwłaszcza Oni Mogą Obić!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.