Skocz do zawartości

M.O.T. Mysłowice - lipiec

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hiehie z fenixem:D a co u Was tez juz jest:D My jak narazie pracujemy w weekendy pod kopalnia bo do firmy nikt nie chcial isc i nie bylo ludzi na weekend:)
Napisano
Witam, tak grzecznie poprosił bym wziąć mnie na jakis wyjazd w teren, chciał bym zapoznać się z polską specifiką poszukiwań:) Pochodzę z Białorusi, jestem w Katowicach i chciał bym skorzystać z okazji. Nazwijmy to międzynarodową wymianą doświadczeniem:) GG 1183290
Napisano
mi zabardzo niedziela odpada ale jakos z moja pogadam i mi sie uda jechac :D:D a pisalem ze suchym i w niedziele jechal by bez problemu
Napisano
yarek masz jakas dobrom mechanike bo koscianowi skrzynia biegow padla ;/ a w niedziele twoim autem bysmy jechali ???? bo koscian tez jest chetny a na paliwo bysmy sciepe zrobili :)
Napisano
Jak mu skrzynia padła to najlepiej kupić używkę z jakiegoś rozbitka, raczej nie opłaca się remontować (na all.. są po 500-800 zł). W weekend niestety jadę w góry, także odpadam.
Sorki i Pozdrawiam
Napisano
Suchy ja nie bylem bo mialem pilny wyjazd a koscian i krzychu byli zadzwon do nich i spytaj :)

Ps kk67 monetek ladnie nakopales i sreberko gratulacje
Napisano
Panowie, muzeum pożarnictwa w Mysłowicach dostało 10 letni certyfikat - najlepszego muzeum tego typu w Europie, gratuluję Panie Zbyszku!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie