isiu66 Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 a to jest własnie ta odznaka co nam wyszła jak z wajchom kopalismy fundament pod garasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Suchy daj wreszcie tę monete na id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 hehe zapomnialem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Wajcha zadzwon po poludniu do mnie:) bo trza sie ugadac na jakis wypad i wogole pogadac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 Wajcha jak możesz napisz do mnie jak tam z fenixem u was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Sierpień 2008 Share Napisano 24 Sierpień 2008 hiehie z fenixem:D a co u Was tez juz jest:D My jak narazie pracujemy w weekendy pod kopalnia bo do firmy nikt nie chcial isc i nie bylo ludzi na weekend:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 U nas to samo, tylko probują nam wmówić ze u was sie już zapisali. A u nas poszła plotka ze chcą sprywatyzować cały pion Energo maszynowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Witam, tak grzecznie poprosił bym wziąć mnie na jakis wyjazd w teren, chciał bym zapoznać się z polską specifiką poszukiwań:) Pochodzę z Białorusi, jestem w Katowicach i chciał bym skorzystać z okazji. Nazwijmy to międzynarodową wymianą doświadczeniem:) GG 1183290 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 panowie moze jakis wypadzik w sobote co wy na to ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2008 a może niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 mi zabardzo niedziela odpada ale jakos z moja pogadam i mi sie uda jechac :D:D a pisalem ze suchym i w niedziele jechal by bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 yarek masz jakas dobrom mechanike bo koscianowi skrzynia biegow padla ;/ a w niedziele twoim autem bysmy jechali ???? bo koscian tez jest chetny a na paliwo bysmy sciepe zrobili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2008 Jak mu skrzynia padła to najlepiej kupić używkę z jakiegoś rozbitka, raczej nie opłaca się remontować (na all.. są po 500-800 zł). W weekend niestety jadę w góry, także odpadam.Sorki i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 aha oki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 http://lawred60.wrzuta.pl/audio/5YAnA41npp/zakazane_posenki_-_palacyk_michla Panowie cos to posłuchania :) hehe :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Panowie i jak poszedl wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Lubelskie wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Suchy ja nie bylem bo mialem pilny wyjazd a koscian i krzychu byli zadzwon do nich i spytaj :) Ps kk67 monetek ladnie nakopales i sreberko gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 ladne sreberko KK;]Isiu dzwonilem do Nich w niedziele, byli na 1 wojnie :P ale do teraz nie wiem co wykopali:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Panowie, muzeum pożarnictwa w Mysłowicach dostało 10 letni certyfikat - najlepszego muzeum tego typu w Europie, gratuluję Panie Zbyszku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.