elpasys Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Napisano 8 Lipiec 2008 Tu jest linkhttp://forum.keypublishing.co.uk/showthread.php?t=43584do interesujących zdjęc z miejsca wykopania B-17, który latem 1943 spadł w USA koło Walla Walla, stan Washington, w trudno dostępnym rejonie Blue Mountains.
zbyniek Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Polacy to by go na plecach wynieśli,ta maska to mnie zadziwia że tak po prostu sobie leży.
wujekblacha Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Polacy by go na plecach wynieśli"- bo Polacy to bardzo pracowity naród (jak widzą w tym jakiś interes) :)))Ta maska to mnie zadziwia, że tak sobie poprostu leży" - to fakt. U nas długo nie poleżałaby :)))PS. W USA robią pieniądze, duże pieniądze i inne wartości mają delikatnie mówiąc w poważaniu. Co tam jakaś maska ;)
zbyniek Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Tylko W Polsce jak znajdzie się coś co leży na ziemi(szczątki samolotu)z ostatniej wojny to jest sensacja na cały kraj.
wujekblacha Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Że jeszcze chińczycy nie zwęszyli interesu i nie robią wraków na zamówienie z napisem MADE IN CHINA :)))Myślę, że z transportem wrak Łosia kosztowałby ze 1000 PLN, a że nie oryginalny to mniejsza z tym ;)
zbyniek Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Wujciu, poczekaj jeszcze klika lat to w sklepach będą czołgi i samoloty(dobrej jakości) z Chin:)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.