elpasys Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2008 Tu jest linkhttp://forum.keypublishing.co.uk/showthread.php?t=43584do interesujących zdjęc z miejsca wykopania B-17, który latem 1943 spadł w USA koło Walla Walla, stan Washington, w trudno dostępnym rejonie Blue Mountains. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Polacy to by go na plecach wynieśli,ta maska to mnie zadziwia że tak po prostu sobie leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Polacy by go na plecach wynieśli"- bo Polacy to bardzo pracowity naród (jak widzą w tym jakiś interes) :)))Ta maska to mnie zadziwia, że tak sobie poprostu leży" - to fakt. U nas długo nie poleżałaby :)))PS. W USA robią pieniądze, duże pieniądze i inne wartości mają delikatnie mówiąc w poważaniu. Co tam jakaś maska ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Tylko W Polsce jak znajdzie się coś co leży na ziemi(szczątki samolotu)z ostatniej wojny to jest sensacja na cały kraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Że jeszcze chińczycy nie zwęszyli interesu i nie robią wraków na zamówienie z napisem MADE IN CHINA :)))Myślę, że z transportem wrak Łosia kosztowałby ze 1000 PLN, a że nie oryginalny to mniejsza z tym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Wujciu, poczekaj jeszcze klika lat to w sklepach będą czołgi i samoloty(dobrej jakości) z Chin:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.