Skocz do zawartości

Wykrywka do 500zł - na militarke

hubertosq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

nie ogarniam całości rynku wykrywaczy wiec uderzam z prośbą do was!

CO polecacie na militarkę do 500zł ;) Nie chce kopać drutów i innych małych śmieci tego typu wiec pasowało zeby miał dyskriminację. Nowy czy używany, gotowy czy kit do zlutowania
proszę o wszystkie propozycję.

PS co sądzicie o f555 do militarki ?? i jego bodajże kopi MAKI ???
Napisano
Za 500 nie dostaniesz nic ciekawego z dyskryminacja :)

Smętka hs3 za tyle tez raczej nie kupisz...więc na militarke to rzeczywiscie chyba tylko traper / midas :) Ale moim skromnym zadaniem one tylko ladnie wygladaja na milite np.sa wporzo ale tylko na to ? czy tak ?
Napisano
Witam

No niestety takie mam fundusze :(

Bez dyskryminacji to wole juz swojego jabla,

znalazłem na tej stronie http://inio-01.w.interia.pl/ wykrywacz maki do samodzielnego montażu co o nim sądzcie ??? na militarke dobry ?
Napisano
Co wy gadacie? Poszukaj sobie:
-rutusa firsta
-rutusa ultre
-salamndre
-midasa
Oczywiscie mowie tuttaj o uzywkach, bo oba rutusy jak i salamandra, nie sa juz produkowane, a midas nowy kosztuje ok 750zł.

Pozdrawiam!
Napisano
Ja przez 3 lata używałem MD 318 B. teraz mam solarisc i uważam że md mial dokladniejsza dyskryminacje, byl mniej czuly ale boratynki tez rwal. na militarke super i cena swietna. POLECAM
Napisano
Oj o jabelku nie musicie mi nic mowić miałem juz 2 w ciagu roku :P jeden z mojej winy sie popsuł a drugi juz mi służy jakiś czas dobrze, i nie jest to zły sprzęt jednak ja chce dyskriminacje miec no i podobne zasiegi w przyszłym wykrywaczu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie