mirek1p Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 Ostatnio wyskoczyła mi taka zakrętka. Napis na górnej części jak na mój gust podchodzi pod ijdisz (za ewentualny błąd w pisowni przepraszam). Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu tego co tam jest napisane.dzieki
Morzo Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 Oba zdjęcia są z lewej" strony. I napis raczej po niemiecku - 100 gr maślanki ;-)
mirek1p Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 łe faktycznie. Jakś pomrocznośc chyba mnie dopadła. Faktycznie. Czas chyba gały przebadać ;)
mirek1p Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 tylko czemu to jest wytłoczone w lustrzanym odbiciu?
Flamasterek Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 Jak na moje oko poniemieckie1 linia Fur-100gr.2 linia ButterrniichAle niestety nieznam niemieckiego i jak na moje oko to U" jest z akcentem, wiec przetlumaczyc niepotrafie
Pytanie
mirek1p
Ostatnio wyskoczyła mi taka zakrętka. Napis na górnej części jak na mój gust podchodzi pod ijdisz (za ewentualny błąd w pisowni przepraszam). Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu tego co tam jest napisane.dzieki
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.