Yankess Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 witam mam nabój H.UTENDOERFFER 360 nitro expres ale czy ktoś może mi onim więcej napisać lub podać jakieś linki i jak wyglądała broń ? w necie nic ciekawego na ten temat nie moge znaleśćpozdrawiam Paweł
coriolan Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 najsilniejsza amunicja do broni krótkiejhttp://www.metacafe.com/watch/363927/nitro_express_pistol
Yankess Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 nadal nic ;-( nic nie znalazłem na temat tej amunicji do jakiej broni była używana -myśliwska napewno
Yankess Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 witam mam nabój H.UTENDOERFFER 360 nitro expres ale czy ktoś może mi onim więcej napisać lub podać jakieś linki i jak wyglądała broń ? w necie nic ciekawego na ten temat nie moge znaleśćpozdrawiam Paweł
Yankess Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 H.UTENDOERFFER 360 tylko taki jest napis na spodzie
Question
Yankess
witam mam nabój H.UTENDOERFFER 360 nitro expres ale czy ktoś może mi onim więcej napisać lub podać jakieś linki i jak wyglądała broń ? w necie nic ciekawego na ten temat nie moge znaleść
pozdrawiam Paweł
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.