Yankess Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 witam mam nabój H.UTENDOERFFER 360 nitro expres ale czy ktoś może mi onim więcej napisać lub podać jakieś linki i jak wyglądała broń ? w necie nic ciekawego na ten temat nie moge znaleśćpozdrawiam Paweł
coriolan Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 najsilniejsza amunicja do broni krótkiejhttp://www.metacafe.com/watch/363927/nitro_express_pistol
Yankess Napisano 8 Lipiec 2008 Autor Napisano 8 Lipiec 2008 nadal nic ;-( nic nie znalazłem na temat tej amunicji do jakiej broni była używana -myśliwska napewno
Yankess Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 witam mam nabój H.UTENDOERFFER 360 nitro expres ale czy ktoś może mi onim więcej napisać lub podać jakieś linki i jak wyglądała broń ? w necie nic ciekawego na ten temat nie moge znaleśćpozdrawiam Paweł
Yankess Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 H.UTENDOERFFER 360 tylko taki jest napis na spodzie
Pytanie
Yankess
witam mam nabój H.UTENDOERFFER 360 nitro expres ale czy ktoś może mi onim więcej napisać lub podać jakieś linki i jak wyglądała broń ? w necie nic ciekawego na ten temat nie moge znaleść
pozdrawiam Paweł
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.