lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Witam kolegów po długiej przerwie. Niestety zapodziałem hasło do starego konta i musiałem założyć nowe. Moj stary nick to lina_90. Wracając do tematu. Wykopki z zeszłego weekendu.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Wykrywka gotowa do działań:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Chwilka szukania i 1 sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Kopiejka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 No i kolejny sygnał co tym razem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 I taki oto guziczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Niestety deszcz nie pozwolił kontynuować. Jednak zanim zaczęło lać zdążyłem jeszcze wyciągnąc monetke i pierścionek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Deszcz przestał padać, więc kontynuowałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 No i reszta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 To juz ostatnie. Wszystkie monetki z weekendu.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiok Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 W jakim mniej więcej rejonie kopałeś?:)Stara droga, łąka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 No i z dzisiaj. Niestety nie miałem przy sobie aparatu podczas wykopków, więc fotki po czyszczeniu. Odnośnie Twojego pytania Misiok. To było pole uprawne obok łąki więc część fantów wychodziła praktycznei pod miedzą :) Ponoć kiedyś była tam stara droga. Jestem ze świętokrzyskiego. Dokładniej w okolicach Buska Zdroju.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Przepraszam nie dodałem zdjęcia.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 No i trochę września 39. Wprawdzie skromne fanty ale bardzo cieszą bo ciężko trafić w moich okolicach coś z kampanii wrześniowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Wprawdzie też wrześniowa :) no ale tym razem troche z innej beczki. Wytargana ze złomu. Dumnie prezentuje się na ścianie. Poszukuję jeszcze górnej części.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 fajne Ur-ki, szkoda ze polamane.Gratsy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2008 Po cichu liczę ,że trafi się ładna, cała łuseczka od ur-a :)Mówiąc cała mam na myśli łuskę, takie sprostowanie :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Dobry i połamany, ja nawet połamanej od Ura w ręku nie miałem:( ale znajdzie się cała:)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 mi sie to juz kiedys udalo ,stare zdjecie, ale wrocilem po roku i jeszcze wyszly pozostalosc po 18 pulku Ulanow Pomorskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Bardzo fajna rzecz, łuski od ur-aPS.Kto ma kilka łusek do sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Piękne łuseczki Kolego Fagil, wręcz malinowe;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Super luski :) Mam nadzieje ze tez wytargam takich sporo Jesienia z pobliskiego pola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 zbyniek wal na priv,dogadamy sie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2008 Kolego fagil nie kuś widokiem :P Wieczorkiem wrzuce pare fotek z wczorajszego wypadu.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.