wujek154 Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2008 http://gazetaolsztynska.wm.pl/Natrafili-na-niemieckie-dzialo-szturmowe,49434 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 http://odkrywca-online.pl/natrafili-na-niemieckie-dzialo-szturmowe-,637504.html#637504Byłem pierwszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Polska w StuG'i obfituje... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nostro91 Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 Mam pytanie-Ile w polsce jest StuG'uw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1939 Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 a ile chcesz? :D tyle będzie nikt tego nie wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nostro91 Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 Miałem na myśli aktualną znaną liczbę StuG'ów w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nostro91 Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Czy coś słychać nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braun Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 coś ucichło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Z tego co wiem, wciąż tam leży. Właściciel terenu ma zamiar go odrestaurować, czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 co tam właściwie z tego Stuga zostało? ciut wanny widzę, coś więcej jest czy taki strucel jak ten oderżnięty kawałek, który był kiedyś mocno hehe reklamowany?? pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Eee właściciel terenu? To STUGa można tak sobie zatrzymać? Poszukam u siebie, może jakiś teciak chociaż stoi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Kilka tygodni temu byłem w WKZcie w Olsztynie i rozmowa przypadkiem zeszła na temat tego złomu. Tak może go zatrzymać tylko jest odpowiedzialny za konserwację, jednak pieczę wciąż trzyma nad nim konserwator. Nie drążyłem tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Ej no to fajna sprawa... ja chętnie bym coś takiego zatrzymał jeśli by leżał na mojej ziemi. Przynajmniej pozytywne zakonczenie... a że konserwator na tym siedzi-rzecz normalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Z niektórych wypowiedzi wynika, że chyba wszyscy maja co najmniej jednego sprawnego Stuga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 panowie, tego stuga jest raptem metr bieżący :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Dokładnie, zresztą razem z Frozzer'em widzieliśmy go osobiście. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.