sebol13 Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Napisano 2 Lipiec 2008 Witam:)Trafił ostatnio w moje ręce taki model M1.Posiada nr. na wewnętrznej częsci daszka 254A a pod nim w kierun ku okucia dużą litere S.Moje pytanie do specjalistów brzmi czy to 2 wojna czy coś póżniejszego?Z góry dziękuje:)
sebol13 Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Napisano 2 Lipiec 2008 ...a tu liner posiada na wewnętrznej częsci sygnaturę S w kółku ,numery na skórze i paskach.
Trooper85 Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Tutaj powinieneś znaleźć odpowiedź:http://helmy.w8w.pl/amerykanski%20wz.M1.htmZdrów!
sebol13 Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Napisano 3 Lipiec 2008 No dzięki wielkie fajna stronka dużo o M1 i nie tylko teraz mam pewność że mój to 2ga wojna na dodatek Schlueter 1944-45 z zapięciem typu Ball & clevis.Dzieki :)
Pytanie
sebol13
Witam:)
Trafił ostatnio w moje ręce taki model M1.Posiada nr. na wewnętrznej częsci daszka 254A a pod nim w kierun ku okucia dużą litere S.Moje pytanie do specjalistów brzmi czy to 2 wojna czy coś póżniejszego?
Z góry dziękuje:)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.