pawel_breslau Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Napisano 29 Lipiec 2008 ...i klapka od wewnątrz wraz ze skrzydełkami".Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Hindusa za udostępnienie wymiarów pokrowca.Pozdrawiam.Paweł
pawel_breslau Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Napisano 29 Lipiec 2008 Acha,a czy ma może ktoś z Was zdięcia wnętrza pokrowca wraz z osprzętem?Pytam bo nie wiem czy dobrze osadziłem celownik.Pozdrawiam.Paweł
Dunczyk Napisano 29 Lipiec 2008 Napisano 29 Lipiec 2008 Gwoli ścisłości Hindus zamieścił na swoim forum rysunki pokrowca, ale autorem rysunków i wymiarów jest ktoś zupełnie inny, uczciwie byłoby o tym pamiętać.
Hindus Napisano 29 Lipiec 2008 Napisano 29 Lipiec 2008 Otóż właśnie – nie mnie, ale Koledze Duńczykowi winieneś podziękować, bo to dzięki jego uprzejmości rysunki te powstały!PozdrawiamHindus
pawel_breslau Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Napisano 29 Lipiec 2008 A to najmocniej przepraszam:)W takim razie dziękuję Duńczykowi za zwymiarowanie pokrowca a Hindusowi za posłanie linka.Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę.A ponawiam przy okazji pytanie czy ktoś z Was posiada fotkę umiejscownienia garłascza i celownika do niego w futerale?Pozdrawiam.Paweł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.