zbyniek Napisano 21 Czerwiec 2008 Autor Napisano 21 Czerwiec 2008 Witam, kto wybiera się na zlot do Darłowa woj.pomorskie.od poniedziałku do niedzieli.pozdr
piotrek.klon Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 też będę - od piątku z samego rana do niedzieliPozdro
Swiety82 Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 Jestem ciekawy czy doczekamy się prawdziwego zlotu pod patronatem" Odkrywcy? :) I nie chodzi mi w tym miejscu o masowe bieganie w lesie z wykrywką etc., ot spotkanie przy piwku i ognisku, połączone ze zwiedzaniem jakiegoś obiektu itd... :)takie tam moje luźne dywagacje.....
woytas Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 hmmm - byly juz 3 konferencje odkrywcy ktore generalnie polegaly na tym o czym pisze kolega Swiety..
dr.tommy Napisano 23 Czerwiec 2008 Napisano 23 Czerwiec 2008 Witam.Jeśli już poruszane są kwestie zlotowe, to kto wybiera sie na zlot do Bornego http://www.zlotborne.fora.pl/v-miedzynarodowy-zlot-pojazdow-militarnych,39/jest-juz-termin,428.html Pozdrawiam i do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.