Przełaj Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Napisano 19 Czerwiec 2008 Witam. Proszę o pomoc w przetłumaczeniu tekstu z tej tabliczki. Moje tłumaczenie za pomocą słownika mnie nie zadowala. Jestem też ciekaw czy tabliczka była umiejscowiona na drzwiach czy gdzieś indziej. Pozdrawiam!
martian. Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Zjednoczenie śląskich kierowców ciężarówek z siedzibą we Wrocławiu i nazwisko
abcd Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Kraftwagenfuhrer=kierowca,szofer(niekoniecznie ciężarówy)
martian. Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Fakt, ale tak mi się skojarzyło ze związkiem...
Przełaj Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Napisano 19 Czerwiec 2008 Dziękuję za prawidłowe tłumaczenie. Pozdrawiam!
Pytanie
Przełaj
Witam. Proszę o pomoc w przetłumaczeniu tekstu z tej tabliczki. Moje tłumaczenie za pomocą słownika mnie nie zadowala. Jestem też ciekaw czy tabliczka była umiejscowiona na drzwiach czy gdzieś indziej. Pozdrawiam!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.