piotr777 Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Napisano 18 Czerwiec 2008 Może ktoś się spotyka z tym problemem na swoich terenach? Może jakieś ciekawe chistorie proszę o komentarze.
Kiler Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Chyba ma niewiele lat bo nie mial jeszcze chistorii".
ebramus Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Ej czepiacie się ;) Taką oto pierdołę przytargałem niedawno z lasu.Przymocowane było do drzewka za pomocą łańcucha .Szkoda mi tego zniszczyć bo porządna ręczna robota.Ktoś miał niezłe zdolności aby coś takiego zmontować .Szkoda że w tak niecnym celu .Swoją drogą jak bym wtedy natknął się na leśnika to bym miał ciepło!Potrzask w plecaku w w ręku piszczałka .Pewnie trudno by mi było się wytłumaczyć .
piotr777 Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Napisano 18 Czerwiec 2008 wybaczcie panowie totalna pomyłka.straszny wstyd
tadeks6 Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Spoko nikt się nie czepia. Ja niedawno znalazłem coś podobnego , tylko chyba samoróbka , takie ustrojstwo w mojej wsi to można kupić na targu)-:.
tomekk Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Co do wnyków to z jednym się spotkałem , mianowicie nisko zawieszona pętla z drutu , na dodatek drzewko do którego wnyk był przyczepiony zostało podparte grubym kijem wbitym w ziemię które jeszcze widocznie miało usztywnić konstrukcję".PozdrO
feld Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 teraz jest tych paskudztw mniej,ale jak zaczynałem latanie z klozetowcem pod koniec 80 lat to była istna plaga.Sam mało bym kiedyś zadyndał na wnyczku jak jakis zajączek.
Brunio Napisano 23 Lipiec 2008 Napisano 23 Lipiec 2008 potrzebuje takie coś, żeby kot sąsiada nie obgryzał mi kabli od mojego VW Polo, włazi mi pod maskę i wyleguje się na silniku, ale w dodatku rwie mi pazurami po wygłuszeniu, wszystko bym zniósł ale ostatnio przegryzł jakieś kable i zamiast do pracy musiałem do mechanika
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.