Skocz do zawartości

Długi marsz :)

tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Mój rekord marszu przez teren leśny z całym ekwipunkiem na plecach i w desantach oczywiście to na razie około ponad 30 km w ciągu jednego dnia. (na miejscówki dojeżdżamy z kumplem autobusem bo fury jeszcze nie ma) ale jakie to są wyprawy Panowie mhmm na cały dzień :)
Jak tam u Was z długimi marszami ;) Pochwalcie się swoimi rekordami
PozdrO

10 lat temu.
okolice Tomaszowa lubelskiego
ja + dwóch super harcerzy w morde misia , którzy poznają gdzie są po mchu , słońcu i cholera wie czym jeszcze
o 9.00 weszliśmy do lasu o 14.00 mówiłem żeby iść w prawo ale oni zgodnie stwierdzili że trzeba iść w lewo bo ja sie pogubiłem w tym lesie , a oni harcerze się znają na tym .
no i po 4 godzinach marszu zawróciliśmy bo nam jakiś drwal powiedział że jednak miałem rację .
wyszliśmy z lasu o 20.30
nie wiem ile było kilometrów ale myślałem że ich zatłukę łopatą.

pzdr dla super harcerza SZUKAM" - Robert nigdy ci tego nie zapomnę .

PATRON

Stary mi opowiadał że jak w 70-tych latach podpadła drużyna to kazali im założyć kompleciki OP1 i maski przeciw gazowe biegać aż do skutku" nie określając o jaki skutek" chodzi; efekt paru straciło przytomność (bo to lato było) a reszta się porzygała i o to chodziło szefowi kompani.
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie