kassperidus Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Napisano 17 Czerwiec 2008 ostatnio wpadło mi w ręce coś takiego , myślałem że to stare szklane klisze foto ale przecież klisze to negatywy a na tym sa obrazy pozytywowe - spotkał sie już ktoś z czymś takim ???
Trooper85 Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Rzutnik do przezroczy to chyba urządzenie wiekiem porówny walne z kinematografem, jeśli nie starsze. Moze na forum jest jakiś spec od starej techniki wizualnej???W sumie to bardzo fajne znalezisko.
kassperidus Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Napisano 17 Czerwiec 2008 ostatnio wpadło mi w ręce coś takiego , myślałem że to stare szklane klisze foto ale przecież klisze to negatywy a na tym sa obrazy pozytywowe - spotkał sie już ktoś z czymś takim ???
kassperidus Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Napisano 18 Czerwiec 2008 to już wtedy były rzutniki do slajdów ?dzięki za info
Pytanie
kassperidus
ostatnio wpadło mi w ręce coś takiego , myślałem że to stare szklane klisze foto ale przecież klisze to negatywy a na tym sa obrazy pozytywowe - spotkał sie już ktoś z czymś takim ???
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.