Skocz do zawartości

Śladami Oddziału Wydzielonego WP Hubala ...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wg mnie odnalezienie zwłok to dosyć skomplikowany problem ale same pamiątki po Hubalu to jest coś wielkiego
  • Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No przykro mi Panowie.Kolega dysponuje szeroka gala map WIG-owskich, ale tych ktore wymieniliscie niestety nie posiada.Tak sie zlozylo, ze akurat tam - biala plama.Mysle jednak, ze jak ruszycie w te tereny, bardziej od map bedzie Wam potrzebne szczescie, aby znalezc cos po hubalowej gromadzie". 3mam kciuki i pozdrawiam.
  • 3 months later...
Napisano
No panowie! Wakacje już...może w końcu wymyślimy jakąś wyprawę szlakami Hubala"? Proponowałbym przeczesanie okolicy wsi Hucisko. Co o tym sądzicie? Czy byli by jacyś chętni? Dajcie znać jaki termin wam pasuje - moja ekipa jest chętna do integracji i poszukiwań :P

pozdrawiam!

bjar_1
Napisano
HEJ! Bjar dostales meila? ja jestem chetny na taką wyprawe.termin--od 10 do 15 lipca.pozdrawiam
Napisano
WIG Tomaszów Mazowiecki moge gdzieś umieścić do sciągniecia ,jeżeli wam się przyda mam tez kilka skanów map okolic Tomazowa (niestety bliskich okolic) .

Pozdrawiam:Xplorer
Napisano
Jakby co to...nie mam wykrywacza...wiec wam w ten sposób nie pomogę ale ponieważ całe wakacje bede pracował w Przysusze a tematem Hubala sie interesuje, wiec moze jakos inaczej doloze swoja cegielke. Moze np. kwestie noclegowe?
Jesli to glupi pomysl to przepraszam.
Napisano
Witam 10-15 lipiec hmmmmm ja zdązy wyjśc nowy rutus i wyrobie sie z kupnem to tez bym chętnie połaził z wami , narazie mam jabla i smaku tylko sobie narobiłem okolice, Przysuchy mam bliziutko jakies 20 klocków więc jestem chętny
Napisano
Panowie ,czyli wstępnie ustawiamy się na 10-11 lipca na czesanie Huciska - nie spodziewajcie się super fantów! :)
Myślę ,że uda się ustukać całkiem niezławą ekipę.

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie