soxy Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 wg mnie odnalezienie zwłok to dosyć skomplikowany problem ale same pamiątki po Hubalu to jest coś wielkiego
bjar_1 Napisano 29 Luty 2004 Autor Napisano 29 Luty 2004 Soxy...i my te pamiątki znajdziemy...może być nawet jedna polska łuseczka z terenu po Hubalu"...pzdrbjar_1
Traper7 Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 Życzę Wam tego chłopaki z całego serca!Pozdrawiam
DTH Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 No przykro mi Panowie.Kolega dysponuje szeroka gala map WIG-owskich, ale tych ktore wymieniliscie niestety nie posiada.Tak sie zlozylo, ze akurat tam - biala plama.Mysle jednak, ze jak ruszycie w te tereny, bardziej od map bedzie Wam potrzebne szczescie, aby znalezc cos po hubalowej gromadzie". 3mam kciuki i pozdrawiam.
1AIR1 Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 soxy...No....mam tą najważniejszą mapę-Przysucha.Jest na CD.Trzeba ją tylko wydrukować.Pzdr.
bjar_1 Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Napisano 28 Czerwiec 2004 No panowie! Wakacje już...może w końcu wymyślimy jakąś wyprawę szlakami Hubala"? Proponowałbym przeczesanie okolicy wsi Hucisko. Co o tym sądzicie? Czy byli by jacyś chętni? Dajcie znać jaki termin wam pasuje - moja ekipa jest chętna do integracji i poszukiwań :Ppozdrawiam!bjar_1
Gość Napisano 28 Czerwiec 2004 Napisano 28 Czerwiec 2004 HEJ! Bjar dostales meila? ja jestem chetny na taką wyprawe.termin--od 10 do 15 lipca.pozdrawiam
xplorer Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 WIG Tomaszów Mazowiecki moge gdzieś umieścić do sciągniecia ,jeżeli wam się przyda mam tez kilka skanów map okolic Tomazowa (niestety bliskich okolic) .Pozdrawiam:Xplorer
vaderian Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 Jakby co to...nie mam wykrywacza...wiec wam w ten sposób nie pomogę ale ponieważ całe wakacje bede pracował w Przysusze a tematem Hubala sie interesuje, wiec moze jakos inaczej doloze swoja cegielke. Moze np. kwestie noclegowe? Jesli to glupi pomysl to przepraszam.
Kryniooo Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 Witam 10-15 lipiec hmmmmm ja zdązy wyjśc nowy rutus i wyrobie sie z kupnem to tez bym chętnie połaził z wami , narazie mam jabla i smaku tylko sobie narobiłem okolice, Przysuchy mam bliziutko jakies 20 klocków więc jestem chętny
soxy Napisano 29 Czerwiec 2004 Napisano 29 Czerwiec 2004 10-11 czyli weekendowo mam wolne wiec chetnie z warszawki przyjadepozdrops wrocilem po sporej nieobecnosci
bjar_1 Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Napisano 30 Czerwiec 2004 Panowie ,czyli wstępnie ustawiamy się na 10-11 lipca na czesanie Huciska - nie spodziewajcie się super fantów! :)Myślę ,że uda się ustukać całkiem niezławą ekipę.pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.