Skocz do zawartości
  • 0

Różności

wujekblacha

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
molke masz racje coraz wiecej postow ze zlomem ni przypiac ni przylatac jakby kazdy mial wklejac takie rzeczy to niewiem czy serwer by to wytrzymal ludzie troche inwecji wlasnej ksiazki internet a jesli cos do indentyfikacji to niech chociaz ma bicia czy sygnature a te rzeczy to czesci od ciagnika c 330 :) pozdrawiam i bez obrazy taka prawda
Napisano
A jaj jaj. Sami podbijacie ten temat do góry, a piszecie tu o porządkach, o zaśmiecaniu forum...
Kolejna sprawa: wrzuciłbyś wszystko na jeden temat". W tym temacie jest 4 przedmioty i żaden nie został zidentyfikowany, czego powiem szczerze spodziewałem się.
To tyle i dajmy już spokój. Złom to złom ;)
Napisano
Sory ale czym sie rozni jeden kawal blachy od drugiego ze zakladasz 10 tematow a w kazdym jest kawalek stali" niezwymiarowanej. zalozylbys 1 watek w ktorym umiscilbys wszystko i napisal ze z terenu lotniska itp a jesli ktos by wiedzial co jest czym to mialbys to w jenym watku i nie bylo by dyskusji. Jak dla mnie admin czy modderator powinien wszystko zrzucic w jeden watek i usunac nie wnoszace nic posty takie jak ten i kilka innych a na bank bedzie porzadek.

Oceniasz chec wiedzy ale sam jej zbytnio nie wykazujesz i rzadasz od ludzi rzeczy niemozliwych bo moze to byc rownie dobrze samolot co traktor i inny sprzet rolniczy a wedlog mnie zbieranie takich rzeczy jest dziwne bo niejeden gdyby tak robil potrzebowalby magazynu chociazby na pfennigowki ktore sa przezarte na wylot a gdyby nie ich wielkosc nie odroznilbys 5pf od 10pf. Nawet jak to jest z V2 to nie przedstawia to dla mnie zadnej wartosci historycznej no ale jeden woli ogorki drugi ogrodnika corki.
Napisano
Sory z góry za moją uwage ale czy naprawde musisz tworzyc 100 tematow skoro w wiekszosci jest i tak kupa zlomu w wiekszosci nie mozliwego do zidentyfikowania? Nie lepiej ulozyc caly ten zlom w jednym kadrze niz trzaskac 150 tematow z rzeczami tego samego typu? Sory za moja czepliwosc ale przegladam juz ktorys watek z koleji i w zadnym nic nie jest zwymiarowane a po drugie w kazdym watku jest rzecz ktora moze byc wszystkim i moze byc niczym tak jakbys z wykrywaczem lazil po jakims smietniku.
Napisano
tego górnego zwymiaruj, tego od lewej obrysuj na kartce i spróbuj określić +- średnicę a będziemy dalej działać, podobnie możesz zrobić z tym na dole tylko po co? :)a
Napisano
Po co? Jeśli za twoim domem byłoby lotnisko a jedna z tych części byłaby np. od zestrzelonego Jaka-1b, mogłaby być bezcenna. Oczywiście w oderwaniu od tej historii jest to jak mówicie...kupa złomu :)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie