shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Jak w temacie ... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 to były wnętrza, niestety obiekt odkryłem przypadkowo i nie miałem latarki żeby zapuścić się głębiej. Drogę oswietlałem sobie fleszem aparatu, ze względu na ewentualnośc rozładowania baterii wolałem wrócić :-).Teraz trochę tego co na powierzchni ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 ... biorąc pod uwagę metodę kamień/wartość przyciągania ziemskiego/czas - wychodzi około 18 metrów głębokości ...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 To w Wesołej na poligonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Polska czy poradziecka? Jakąś lokalizację byś podał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Wątek blokuje, prosiłem o nie używanie forum do robienia sobie galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 o.k., sorki, starałem sie wstawic tylko te najważniejsze obiekty ale faktycznie troche tego wyszło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 odnośnie pytań:- baza rakietowa, poradziecka- lokalizacja - między Okuniewem a Zabrańcem.Jest to prawdopodobnie najbardziej wysunięte na zachód skrzydło większej bazy znajdującej się 3 km dalej. Podobno jest podziemne połączenie tych obiektówPozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 W tym tygodniu dostaliśmy nowy serwer więc niedługo nie będzie już takiego obostrzenia na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Nie ma wątpliwości że pod bazą znajduje się jeszcze conajmniej jeden, podziemny poziom. W paru miejscach wystają z ziemi końcówki do podłączenia agregatów prądotwórczych. Niestety wszystkie zejścia które są widoczne zostały zasypane. Ale jakby dobrze poszukać, pewnie coś by się znalazło. :-)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmarut23 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Tak lekko poza tematem: Bocian czyżby wirtualne muzeum zbliżało się (new serwer) powolnymi kroczkami? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.