karpik Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Napisano 8 Czerwiec 2008 Pierwszy raz się zalogowałem na jakiejś przeglądarkowej:)Polecił mi koleś, który w Zusie robi. Mówi, że notorycznie cały urząd gra:)Już po 2 tygodniach gry, wywalili mnie z plemienia za... notoryczne poprawianie ort. i szczere prośby o interpunkcje.Pilnuj Huku:)
zbyniek Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Ja też gram, odwiedzam raz na tydzień może dwa razy w tygodniu.
karpik Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Napisano 19 Czerwiec 2008 Rozmowa na forum: Temat:CZY KTOŚ MI POMORZE!!pawel0944 dziś o 11:15 Cytuj MAM PROBLEM BARDZO CHCE PRZEJĄĆ WIOSKE exe1234 ALE MAM ZA SŁABE WOJSKA CZY KTOŚ MUGŁ BY PODESŁAĆ DO NIEGO JAKIŚ ATAK KTURY BY GO OSŁABIŁpawel0944 dziś o 11:19 Cytuj OTACZAJĄ MNIE GOŚCIE Z #O-L# A TA WIOSKA JEST OSTATNIA NA MOJEJ MAPIE A JAK ONI JĄ PSZEJMĄ TO BĘDZIE POMNIE I ZACZNĄ MNIE ATAKOWAĆpawel0944 dziś o 13:21 Cytuj czemu nikt nie odpisujeOlek Kwachu dziś o 14:16 Cytuj po co zrub sobie wojo a nikt nie odpisuje pioniewasz mają swoje sprawy na głowie
szmarut23 Napisano 23 Czerwiec 2008 Napisano 23 Czerwiec 2008 Karpik - jakie to śliczne :) Tak mi chómorek poprawiłeź na dobranoc, rze asz hentnie idę się połorzydź spać :D
der_bartosz Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 Ja gram na świecie 8, nick: derbartosz
Saper93 Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 A mnie ta gra denerwuje, jak prawie cała szkołe.Prawie bo mamy komputery w bibliotece, i co każda przerwe dzieciaki z I klasa tuz po dzwonku zapierdzielaja i graja cała przerwe w to g***o! Nie mozna sprawdzić poczty, ani nawet czy ktos nie odpisał na nasz temat:) Dodam że chodze do gimnazjum, a ci kolesie to jeszcze bawia sie w teleportacje:/ Pozdrawiam!
MaciekC Napisano 28 Czerwiec 2008 Napisano 28 Czerwiec 2008 A ja sie pytam GDZIE BYLI RODZICE?hyh ja tez zaczynam w to grac. na 20 swiece :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.