karpik Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 mój syn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Pierwszy raz się zalogowałem na jakiejś przeglądarkowej:)Polecił mi koleś, który w Zusie robi. Mówi, że notorycznie cały urząd gra:)Już po 2 tygodniach gry, wywalili mnie z plemienia za... notoryczne poprawianie ort. i szczere prośby o interpunkcje.Pilnuj Huku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Ja też gram, odwiedzam raz na tydzień może dwa razy w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Rozmowa na forum: Temat:CZY KTOŚ MI POMORZE!!pawel0944 dziś o 11:15 Cytuj MAM PROBLEM BARDZO CHCE PRZEJĄĆ WIOSKE exe1234 ALE MAM ZA SŁABE WOJSKA CZY KTOŚ MUGŁ BY PODESŁAĆ DO NIEGO JAKIŚ ATAK KTURY BY GO OSŁABIŁpawel0944 dziś o 11:19 Cytuj OTACZAJĄ MNIE GOŚCIE Z #O-L# A TA WIOSKA JEST OSTATNIA NA MOJEJ MAPIE A JAK ONI JĄ PSZEJMĄ TO BĘDZIE POMNIE I ZACZNĄ MNIE ATAKOWAĆpawel0944 dziś o 13:21 Cytuj czemu nikt nie odpisujeOlek Kwachu dziś o 14:16 Cytuj po co zrub sobie wojo a nikt nie odpisuje pioniewasz mają swoje sprawy na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 Ja gram na świecie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmarut23 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 Karpik - jakie to śliczne :) Tak mi chómorek poprawiłeź na dobranoc, rze asz hentnie idę się połorzydź spać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2008 Ja na 15:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 25 Czerwiec 2008 Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Ja gram na świecie 8, nick: derbartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 26 Czerwiec 2008 Share Napisano 26 Czerwiec 2008 A mnie ta gra denerwuje, jak prawie cała szkołe.Prawie bo mamy komputery w bibliotece, i co każda przerwe dzieciaki z I klasa tuz po dzwonku zapierdzielaja i graja cała przerwe w to g***o! Nie mozna sprawdzić poczty, ani nawet czy ktos nie odpisał na nasz temat:) Dodam że chodze do gimnazjum, a ci kolesie to jeszcze bawia sie w teleportacje:/ Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 A ja sie pytam GDZIE BYLI RODZICE?hyh ja tez zaczynam w to grac. na 20 swiece :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.