sławek1989 Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 Może ten model by sie sprzedawał ale gdyby cena tego sprzetu była niższa, może podobna do ceny Rutus Proxima lub nawet tanszy. Ale to są tylko moje spostrzeżenia. Wysoka cena nie zwieksza renomy produktu oraz firmy. Firma Armand nie cieszy sie szacunkiem wśród użytkowników wykrywaczy, możliwe ze kiedyś te wykrywacze nie były dobre a teraz trudno jest naprawic wizerunek pomimo sprzetu który może być naprawde dobry.
terenowiec69 Napisano 9 Czerwiec 2008 Napisano 9 Czerwiec 2008 No pewnie sławek,nikt nie zaryzykuje kupna za 1999zł żeby stwierdzic że mu nie leży lub zasiegi dla niego sa za słabe.Stanowczo za drogo myslę gdyby cena była na poziomie 1000zł to więcej osób by sie skusiło i mogło cos więcej tu nam odpowiedzieć a nie tylko producent.Przeglądam forum codziennie i nie słyszałem żeby ktoś to wogóle kupił i cos sie na ten temat wypowiadał.
szajka Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 czesc czytam posty i widze normalnie jak po staremuja akurat posiadam polski sprzet i chce zmienic na polski lepszy widze ze dominator nie jest wcale zly ale cena mnie zabija robione w polsce a kosztuje jak na zachodzie :) coz panie armandzie myśle ze obniżenie ceny równalo by sie wiekszemu popytowi wiec jesli konkurencja ma podobne osiagi ale mniejsza cene gdzie by pan kupił pozdrawiam
armand Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Jak się kupuje drogi samochód, to zawsze się negocjuje cenę. W przypadku Dominatora, producent też pewnie by poszedł na pewne ustępstwa :) Zawsze można zadzwonić i porozmawiać.
Plutonowy76 Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Panie Ryszardzie da sobie Pan spokój Ci którzy tu pienią sie to są szczęśliwi posiadacze Jabelka i masowo wysprzedawanego wykrywacza So...:) tu nie było i nie będzie obiektywnych ocen innych sprzeciorów.
Plutonowy76 Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 u góry sa wstawione 3 zdjecia http://odkrywca.pl/nowy-rutus,418416.html#418416 jak by Pan mógł zrobić słuchawki w dominatorze hehe tak jak tu rutusie to z pewnością lepiej by sie sprzedawało hehehehew końcu myśl techniczna XXI wieku ..i w końcu chwalili by Pana na forum... ale muszę przyznać że to straszna dziecinna z tym telefonem hehehehe
Martin Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Pienisz to się akurat TY kolego :) No coż nie ma demokracji na tym Forum , a przynajmniej w tym dziale ... hehehe...Pozdrawiam Martin
Plutonowy76 Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 hehehe:D Martin a Ty też musisz być w czyjeś kieszeni? prawda? co boli prawda? hehehee wiesz ja już od dawna wiem jak jest.. wolność słowa?pfff możesz klikać mi ostrzeżenia wystarczy że mogę sie rejestrować... a pisać mi nikt nie zabroni mój drogii! Co zabronisz mi pisać? a w jakim dziale mogę na luzie pisać? sztywnooo Panowie jest tutaj.. tylko szkoda ze naganiaczy nie banujesz:] zresztą nie to forum! Bo tu ruu ...rządzi ! Pozdrawiam również :)
Martin Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 No coż :)Powiem tak:1: w żadnej kieszeni nie siedzę :)2:prawda nie boli tyle , że wypowiedziana konkretnie i w innym stylu :)3:Rutus na tym Forum nie rządzi :) 4: Rejestrować się możesz , tylko , że już pod innym nickiem :)5: Ciekawa rzecz w tym wątku - http://odkrywca.pl/whites-6000-d-s-2,636467.html#636467 -możesz dyskutować i wyrażać opinię w miarę rzeczowo a w innych postach już tylko pieniactwo ... hhm dziwne... schizofremia czy też tzw.: klon" :)Pozdrawiam serdecznia Martin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.